Benimki carrefour un tam karşısında inşaat şirketi.
Sarp İnş.
Printable View
Buradan mıydı bilmiyorum ama dün Ümraniye'de dip basık Transit'i(YC 4053 plakalı) gördüm. Tümseklerden bir geçişi var abov dedirtir. :) Maşallah.
34bat48 siyah megane rs sabiha gokcen ankara sapaginda goruldu
VB vti kadıköy modada görüldü sade ve çok şıktı maşallah :)
SRH s2000 ahirkapi - vti aras, VA audi s3 haznedar
fad golf mk2 mınıbus yolunda goruldu
KSK'da KVN (yanlış olabilr) plaka Mazda 3 gördüm. Biraz JDM havasında modlanmıştı
em303 e46 m3 bayrampaşa decathlon maşallahı var
k plaka xsara vts gene dışkapıda park halinde görüldü . bide roc plakaydı sanırım 206 kum grisi forumdan mıdır baktım ama bulamadım
Su her gece neredeyse bahce bufenin onunde duran kirmizi seat kimindir ? Uzerinde ataturk ve turk bayraklari vardi yanlis hatirlamiyorsam. Masallah ellerinize saglik her kiminse, her gordugumde cok hosuma gidiyor. Helal olsun
benim manevi abim olur kendisi , emre çolakoğlu diye siteye üyeliği yok sadece seatclub da takılıyor
2 tane var o araçtan bide TR'de o kadar özel bir araç :)çoğu kimse özel sayılı araçlara kıyamazken , heryeri sticker aracın
güngören :)
1 saat once gzl clıo rs goruldu dutluk gobekte sanırım enka dan gelıyordu :)
Emre abinin eski beyaz arabasida cok guzeldi, 1.8t ibiza ile guzelligine guzellik katti :)
Bahce bufenin orda hepte ayni yere park ediyor :D
sanırım dünde ben gördüm şişli camiinin önünde
merter E5'de pembe jantlı polo'ya dit dit yapan bendim farkettimi ama beni bilmiyorum :)
dün akşam başkent ünide GOS 320d TAY leon cupra görüldü
Geçenlerde Avcılarda Berkay Bob corsayı gördüm korna çaldım yan yana geçtik duymadı :D
VA type-R ı her gün görüyorum nerdeyse :D
Siyah s plaka si goruldu , fatih abinin tegi gorduk kahvemizi ictik, siah fu galiba plkasi s2000 goruldu sefakoyde
Candan'ı gördüm sanırım.Kapat varexi rica ediyorum :) tersten ben göztepeye gidiyordum rs'te kadıköy yönüne
jad41 typer görüldü maşallah denildi :)
time_R samet haznedar da görüldü eg vti ya maşallah
bugun ataturk caddesinden sahrayıcedide doğru inerken siyah bir golf5 korna çaldı selam verdi ama içindekini tanıyamadım. burdansa kusuruma bakmasın:)
akşam 20:00-21:00 arası basınekpres yolunda ****** çocuğu ford connect sol dikiz aynama çarpıp kaçtı..araç içinde eşim ve misafirlerim olduğu için peşlerine takılamadım ve onların o anlık panik ve korkularından ötürü plakayı alamadım...
siyah connect makas ata ata halkalı sapağından ayrıldı..eğer buradansa 7 sülalesini andım..umarım birgün yanlızkende denk gelir
zümrüt evlerdeki beyaz jx plaka gt86 burdanmı
cuma günü park caddesinde ctr tayyar, beyaz sx13 ve beyaz corsa gördüm. Bir ekşın bekledim ama tın tın gittiler :)