Bugün yine Angry Yaris'i gördüm ama bu sefer Alsancakta :) Yeşil jantları ile gözümden kaçamadı malesef :D Göster buradakilere de o jantlar :)
Printable View
Bugün yine Angry Yaris'i gördüm ama bu sefer Alsancakta :) Yeşil jantları ile gözümden kaçamadı malesef :D Göster buradakilere de o jantlar :)
tb 6307 beyaz 106 gti buradan mı?
Cenker kardeşin c3 ü gördüm lüleburgazda park halinde. maşallah yerle birdi :)
Emiralioğlu nun polosunu gördüm park halinde lüleburgaz yeni sanayide. 59ek099 maşallah çok tatlı duruyor.
Silivri sahilde 39 ve 59 plaka gri ve mavi clio rs ler goruldu forumdandi sanirim araclar.. zipkin gbiler :) masallah
"Eran, Birkan61" Kale center.
bırazonce fatıh koprusunde mazda 121 ıle namıdeger yumurtasıyla :) sınan gorundu
Sabah Etlik yolunda gri bir Clio RS le önlü arkalı gittik, önde plakası yoktu, araca maşallah.
Her sabah maslakta BE 2965 Beyaz 106 gtı görüyorum. Tertemiz bal dök yala misali :D Burdan ise sahibi selamlar :)
@snan1910 eğer Sanatoryum caddesi tarafında oturuyorsaniz meterolojinin orda gördüm sizi 2 gun once eksozun sesi tok ve guzel çıkıyordu :)
Topkapı sanayide sarı s2000 vardı bugün öğlen saatlerinde
JT CLİO4 Burak esentepede görüldü, selamlaşıldı :)
Dün saat 15:00 gibi,e5 cevizlibağda gereksiz yere sıkıştırdı beni bu arkadaş.
ben en sağ şeritde 80'le falan gidiyordum,arkamdan makas ata ata geldi,saçma sapan bir şekilde üstüme kırdı.
Bende hafif sağa kaçtım,motor varmış vuruyordum az kalsın adamın aklı çıktı.
Böyle gereksiz hareketler yüzünden suçu günahı olmayan insanların mallarına canlarına zarar geliyor.Çıldırmamak elde değil.
Hiç zannetmiyorum o tarz hareketler yapacak bi arkadas değil kendisi yinede sorarım belki başkasına falan vermiştir
Tüzemen nickli yiğitcan bromla şaşmazda buluştuk oturduk iki goygoy yaptık :) İntercoolerın hayırlı olsun kardeşim burdan da söyleyim :) :)
ALK Kırmızı İbiza Cupra Bostancıda , gri JR Typer Mecidiyeköy de görüldü :))
Gulbagda arkamdan gazlayan KT plaka polo gti burdansa selamlar :)
34 MER 22 İbiza uskudar sahilde suan :)
risendark tuna kardeşim aydınlıkevlerde görüldü :D ep2 sporta maşallah
yok dostum sorun değil bidahaki sefere selamlaşırız
Hv0058 200sx goruldu selamlasildi.
Anil karakaya pazarici sondurakta görüldü
Çok görüyorum bu aralar seni :)
Gecen kornalari yaktim farketmedin
34 EFM 48 s2000 incirli ömür :)
BAŞAR kardeşim yolda görüldü ayak üstü sohbet edildi :)
Saat 21.30 civarlarında HD plaka mavi ibiza fena dumanlıyodu bayrampaşa çeviğin arkasından otogar yoluna inen yolda önlü arkalı sıktık kornalaştık selamlaştık burdansa selamlar :)