Kartal real otoparkta mini jantlı gri vtec2 görüldü.
E5 de siyah fn2 görüldü plakayı göremedim :)
Printable View
Kartal real otoparkta mini jantlı gri vtec2 görüldü.
E5 de siyah fn2 görüldü plakayı göremedim :)
gop meydanda vossenli bi polo vardı.
Öğlen saatlerinde istinyede 16 fr plakalı beyaz 106 görüldü :)
Valla heralde bir kaç arkadaş gördüm ama efsanevi olan şu subaru impreza VDK 54 kalamış marinanın orada tesadüf cafe önü.
Koprude beyaz 911 cok feci arkadan vurmustu c3 e yaklasik 1 saat once . Umarim can kaybi yoktur . O ara onumde yesil e92 m3 vardi , rengi cok guzeldi masallah.
zd9000 cupra feriköy
NNC t-sport emlak konut :)
murat cıkrıkçı pampamla telefonla konuşurken bi anda arkama belirmesi sonucu görüldü şaşırıldı gülündü :D 20 dakka önce halıcıoglu e5te basık crx görüldü plakasını unuttum slm verdim ama görmedi :D
aynaya baktım kendimi gördüm
killer rex
cub can megan rs goruldu :)
NNC T-Sport görüldü. Rodaj başlamış. :)
can abi rs'i aldı mı ? Vay abim bee hayırlı uğurlu olsun yine rahat vermiyorsun :D Kesik kaputun yeri ayrı ama :D Hayırlı uğurlu güzel günlerde abi.
Güngören belediyesnn karsı sokağında yol kenarında park halinde jet S2000
otomania eray görüldü :D
Kickboxer Onur abi gf8 ile gri z3 yanyana sıkıyorlardı seslerini duyunca kendimi en sağ şeride fırlattım.Yanımdan ışınlandılar.Maşallahımı iletiyorum buradan.
Air Mondeo Ataşehir'de görüldü :)
bahçelievlerde gc plaka s2k, topkapıda 54 ec typer maşallah ses çok iyidi
İstanbuldayımda simdi megachips'ın yanında sarı polo cup gördüm forumdandı galiba
Şimdi çırağan sarayına gidiyoruz da o kadar çok piyasa arabası var ki hepsi forumdan sanki yanımızdan er plaka beyaz scirocco geçti baya basıkdı
UB corsa Beyaz kardeşim her gün görüyorum Doblo diye adam pas vermiyor ya :))
Şile yolunda TM plaka FN2 yanımdan gectı. Forumdansa selamlar
kartal real otoparkda mini coopers jantlı vtec2 es7 görüldü..
İynn-RS YEN Cupra ile mamak'da goruldu
panora -3 otopark da 3-4 tane polo gti gördüm sanarsınki bedava dağıtıyolar
Marmara Forumda önden gördüğüm kadarıyla DK s2000. Plaka yoktu ama oydu sanırım :)
Dün aksam izmir bostanlıda berk007 evo goruldu
Bugun oglende kurtkoy dumankaya konsept otoparkda sari jr typer goruldu
Forumdanmi bilmiyorm ama Ag plaka beyaz vw caddy o basiklikla bulgaristan yollarnin cukurlardan kacmaya calisirken goruldu
bahcelı 7 de mıcrop alı dırk f dogan
park caddesı yen cupra
goruldu
1.5 saat önce incirli caddesinde saranoğulları VG typer maşallah airmass iyiydi :)
Ysn corsa silivride goruldu