Ankaraya sattım 5 ay önce aracı, benimdi araç
Printable View
CCD vti ile Tuner faruk'un eski aracı ka crx kızılay dolaylarında görüldü :)
Basın ekspreste 06 plaka mercedes w114 görüldü, maşallahı vardı gerçekten
sultanbeyliden imese giden yan yolda beyaz bi poloyla geldik :) plakayı tam hatırlamıyorum ama 34 RL olabilir..
Kazasker'de minübüs yolunda park halinde UF 306 GTİ görüldü
Plakasını göremediğim beyaz bi scirocco sabah beylikdüzü tarafında e5'te çok ayarsız bi şekilde makas atıyodu, burdan mıdır bilmem. Hergün kazalar görüyoruz, aman dikkat.
Bahçelievler de mk5 kırmızı oem jantlı golf gt'yi gördüm, arka cam da autoban stickler'lı. Çok kaliteli duruyordu, ateş ediyordu renk, maşallah.
Geçen çamlıca gişelerde 06GTR34 GT-R görüldü.
06 vos xx vadide görüldü burdan mı bilmiyorum kornalaştık
Basın ekspresde Sak plaka mavi Mini ve LA plaka kahverengi tek kapı Meggy burdansa Selam ;)
Sabah saatlerinde miniatürk caddesinde Okan kardeşimi gördüm (KNG ep3 typer) kırmızı yaldır yaldır süzülüyordu yolda :)
Hr 6413 siteden mi ? Mavi rocco şişli de görüldü
Bugün saat 19:00 gibi cevizlibağda yenibosnaya gidiş tarafında kaza yapmış mavi bi suby gördüm plakası 16 KV di sanırım tam bakamadım en sağ şeritteydim kendisi burdaysa geçmiş olsun
3 numaralı bölge üstü kelebek cam yerinde where is king yazan bi kırmızı 106 soganlı civarı, kasislerde ecel terleri döküyordu :)
KNG Ep3 TypeR dun aksam Yenikoy Shell'in karsisinda park halinde.
06 jr beyaz 206 gti demette görüyorum sürekli bi bayan kullanıyor hatta
Girne'e MK plakalı Beyaz Aventador:D
UE sedan vti gördüm önceki gün emniyetin ordan yan yola çıktı yardır yardır, sahibi burdandı ama el değiştirdi sanırım
Nice-Monaco yolunda 35 plakali renault capture gordum turk plaka gorunce valla aglayasim geldi :D
Dün Eren abinin eski aracı şimdiki plakası zk plaka clio williams"ı adatepede görüldü
US plaka siyah meggy Rs Bahçelievler E5 de görüldü Maşallahı vardı :icon_tup:
Vallahi plakayı bilmiyorum ama dün gece saat 12:00 gibi Göksu parkının orada iki tane biri kırmızı biri füme civic vardı. Yavaş yavaş yürüyorlardı. Maşallah kırmızı olan efsaneydi sahibi buradan ise selamlar :D
Kırmızı Airli Golf7 Balıkesir üniversitesi kapalı spor salonu parkında görüldü.Plaka 34 ZPY 99 yanlıs hatırlamıyorsam.Maaşallah
Maltepe minibüs yolunda UB Plaka Getz'i gördüm. Korna çaldığımda baktı ama sanırım nereden geldiğini anlamadı. :)
orhan_guney iş yerinde ziyaret edildi, görüldü :)
Gümüş gri 06 gke 69 plakalı subaru eryaman 3-4 göbek de görüldü.
Aracın maşallahı vardı.
chn53 goruldu
"Ev" evo (siyah) - levent
vtf corsa sınav dönüşü görüldü :D
Src 62 plaka 208 gti'i önce mimarsinan shell'de 5 dakika sonra da Büyükçekmece'de
Gemlikte golf 6 r görüldü , zc s2000 setbaşında görüldü
Pazar günü yalova'da ilçesini hatırlayamadığım bir bp istastonunda 14.30 gibi 77 ep Civic Type-R görülüdü yıkanırken ve ferbiottan çıkarken ise 34 yhy plakalı turuncu focus st görüldü bizdense maşallahı var dipcik gibi duruyor:D
Kcr20 307 yesilovada goruldu :)
Beyaz c30 urla tarafında görüldü pazar günü. İçinde sahibi değil başkası vardı. Sahibine selam olsun buradan :D