DP Gümüş Highline TDI Golf 6 burdamı? Armadadan bilkent köprüsüne kadar takıldım, yanlış anlaşılmasın, keyifliydi. :)
Printable View
DP Gümüş Highline TDI Golf 6 burdamı? Armadadan bilkent köprüsüne kadar takıldım, yanlış anlaşılmasın, keyifliydi. :)
ZY corsa c sefakoy armoni parkin onunde trafikteydi. Selam verecektim ama aile vardi arabada :)
TEM Avrupa konutları tarafında gazlayanlar görüldü (sesleri duyuldu ) buradanmıdır
Dv plaka turuncu megane rs atasehirde görüldü
Keçiören'de Audi R8 gördüm bir bayan kullanıyordu. Şaşırdım
M 1433 Burak Abi görüldü Gaziosmanpaşa girişinde trafikte, selamlaşıldı. :)
istanbul yolunda KD plakalı mavi eg görüldü ve biraz kapışıldı sahibi sitedenmidir :)
dun beşevlerde pembe 1.4 civic ile sarısın kızlar goruldu :)
HC Astra SametÖzeren görüldü, selamlaşıldı :)
o sizmiydiniz yaw :) çift olarak fark ettimde ne bileyim siz olduğunuzu :D simayı tanımayınca.. :)
bende marketin orda durdum hemen bilmem gördünüz mü bi arkadaş geliyodu 2 dk önü gördüm :)
otomania eray ile buluşmaya gidiyodum. Daha doğrusu parkın yanındaki mavi binanın altındaki karadeniz oto yıkamaya gidiyodum önce :D kuşlar mahvetmisti tavanı :)
Aynen, tam yanindan gectik hatta kasisde yavaslamistin farkettigini farketmedim , hatunu yollayip maça yetişme telasindaydim, kahve duragina zor attim kendimi :))
TD plaka renault 19 eurupa kartal oto sanayi de görüldü :)
Bahattin koc eksozda goruldu yenı cupra sı 10 numara masallah
34 RRP Sİ ile LUE VTI maltepe sahilde görüldü :)
38 ve hd plaka polo gti arkali onlu giderlerken temde goruldu..
Dün akşam bahçelide 06 GLS 30 plaka kırmızı 207 GT Çaf Çuf geçti yanımdan forumdansa selamlar :)
An itibariyle YSN 34 megane coupe Eyüp.yesilpınar. Maşallah ok gibi araç :)
32 LK açık mavi vosvos ve 34 BCL lacivert polo, Gopark otoparkında görüldü, ikisine de maşallah.
Pazar günü HMG Opc Corsa'yı gördüm yine.
bordo basık c2 burdandı galiba bikaç gün önce zeytinburnunda evimin bi alt sokağında park halinde gördüm
Mersinde kaza yapmis beyaz kaplama R8 goruldu
VK Subaru E-5 Okmeydani civarinda catara patara makas atarken goruldu :) Masallahh
10 dk önce Eskişehir-Hasan Polatkan Shell'de ROT88 s2000 görüldü. MaaşAllah rengi efsane:)
kayışdağında siyah 350z görüldü plaka galiba kng di, helal olsun arkadaş çok sağlam yanladı dar alanda
dün kadıköyde corsa 1.7 dtı kırmızı kafadan süper basıktı
edit bu araç
http://i41.tinypic.com/33k6aa1.jpg
sabah blueboy corsa'yı gördüm maşallah çok güzel aracı