basınca 1 tl yaktığı için :)
Printable View
Arkadaşlar 34 FB 5342 yada 4352 flan bi Gri TypeR sitemizden mi ??
Kocaeline gelirken yolda biraz dek geldik, zevkli oldu :) Ama rahatsız mı ettim bilemiyorum :$ eğer öyle birşey düşündüyseniz kusura bakmayın..
Ahmet saraçoğlunu gördum otobanda lastık gümleyınce oda arabanın yazılarından tanımış :D:D durdu tanıştık canlı canlı :D
oğuzhan yeşilköyde görüldü akşam üstü..selamlaştık..emre focus b.evlerde mc önünde..parklar açıktı:)
dün bayağa kişi gördük :)
bursada yh199 serkan goruldu sote bı yerde yanında ı bayan vardı yanında:D:D:D
cuma akşam halıcıoğlunda cml type-r görüldü
capsli :D
http://img132.imageshack.us/img132/1146/fotoraf5.jpg
beni sadece polisler görüo heralde.. polis forumu olsa bugün hangi enayiyi gördünüz die, başlıkta benim adım hit olur şerefsizim :D
louıs vuitton aynalı fk astra floryada kaldırımın ustunde usul usul duruyordu :)
http://img267.imageshack.us/img267/1021/04012011166.jpg
jap 01 abonesi olduğum otoparkta sotede görüldü :)
hadi benim araba dikkat çekmiyo sedan falanda senin araç farkedilmiyo mu yolda ya :D
Yolda değil ama okulun kantininde mustafa (focus musty) görüldü
Cennette GRY 85 sağda yerlan bir yatıyordu maşallah tekrardan :)
Avcılarda feritti heralde meydandan aşağıya doğru inerken siyah vtec jantlı ondan başkası yoksa :D
Bugün 106 günüydü heralde 5 dakikalık yolda 8 tane birbirinden güzel 106 gördüm :D Kesin biri veya bir kaçı foruma üyedir :D
Kfl ile çok benzer dış görünüşe sahip bi s2k gördüm ama o kadar iddalı sesi yoktu..(acıbadem)
Okmeydanında sürekli bordo tegi.
dün gece Killah yine:D.
ahahhaa nerden goruyorsun sen nerdesın pekı :D saat 4 gibi geldım ama hemen gerı döndüm Kfl bizim tesiste duruyor o olamaz :D
Ferdi abi geziniyorsun valla herkes goruyor bır yerlerde:)
Baya şanslısın :D Kufur etmıyorsan bıze ne guzel :D Senin ev bu arabaların içinde takıldıkları şimdi ters istikamet olan yan yolun orda herhalde.
Yok değil tam metrobüsün devamındaki yokuşun başında tepe üstünde..Ne küfürü ya yazın gece balkona çıkıyorum resitali dinliyorum sesler güzel oluyor:) Sineklere yem oluyorum o kadar :)
he tamam ben yanlış anladım yeri, halısahadan yukarı doğru çıkınca sağa giren sokaktada takılıyolar orası sandım :D
Beni gören yok tabi sabah 7de 21u ile dönüştede 3 buçuk gibi bütün kadıköy istikametinde otobüslerdeyim :)
fk astra sefaköy inönü cd :)
06 BE 323, e46