Bizim mah.nin arabası o ama kime ait bende bilmiyorum :D Dr.Ecu stickerini görmemiştim ben :D
Printable View
14/02 haznedar otomania
SSD s2k Bostancı'da görüldü. Maşallah
Sed plakaydi sanirim beyaz S2k Bahcesehir'de testiliyi birbirine katip devam etti.
22 plakalı koyu gri corsa d sport forumdan mıdır? Halkalı caddesinde bir şirketteydi, iş için ziyaret ettiğimde gördüm. Gayet güzel basılmıştı.
Elpadre goruldu :D takipteyiz
16 JA plakalı corsa dün floryada görüldü:)
Siyah DK S2K Pelican Avm'de. :)
Her ne kadar sk2 da olsa tampondaki o yama boyama cok.kotu olmus :(
Öveçlerde S plaka leon görüldü. Işıklardan badiniş attıraraktan kalktı gitti :D
Akşamda aynı mevkide ANL plakalı porsche turbo gördüm. Öldüm bittim yıkıldım oraya :(
Dün Barış abiyi 007 siyle Sultangazi Kültür Merkezi şantiyesinin önünden geçerken gördüm :D
Elpadre görüldü :D rs6 ile kopa kopa gidiyordu
Beni bir Serdar görmüş "Flexamin" onu da ben görmemişim, kör talih.
b.evler fizik tedavi önünde siyah s2k plakasını göremedim asfalta kaygan yol tabelasını çizdi gitti :D
desci gördüm valla czt ruhsatı gelinde sallaya sallaya mecidiyeköy alemine aktı :D
dün stickercı mehmet aliyi (m.a.d.)ziyaret ettik ufak bi alışveriş yaptık kendisinden bi abim ile tanıştığıma memnun oldum :)
DEA plaka yeni kasa beyaz gallardo..bercestede aynı zamanlarda yemek yedik çarşamba akşamı..
59 YD beyaz cupra, 35 CZT kırmızı colt çorluda görüldü :)
Bugun iyiydi ya EH plaka Colt Czt yi varlibasta . DK Cooper ve ZOR GTC yi kalkinmada gördüm
34 esp plaka a5 görüyorum güzel basık.Bahçelievlerde reno servisinin yanına park ediyor.Reno servisindede z4 vardı geçen gün :)
Yakınlarında bir binanın otoparkında gümüş gri 350z var,daha önce hiç fotoğraflarını vs görmemiştim.Oda iyiydi maşallah.
ESP 12, Mert Ünal'ın arabası :) Açıkel otomotivin sahipleri
Mavi z4 ise eski arabasıydı EM 035di sanırım plakası bahsettiğin bu araçsa
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...73110031_n.jpg
Bu arada öğlen 34 TL 7735 plakalı kırmızı corsa kale center güngörende görülmüştür :)
34 HOR plaka siyah Z4 Yakupluda yanlaya yanlaya geziniyodu.
Cok tok ve hos bi sesi var.
dün gece tavanı alkantra kaplı ibiza cupra ile denk geldik batıkentte
fifteenli bi polo gördüm gop da forumdandı sanırım.
Oglen Bostancida 4gsi vardi ikisi astra biri kadet biri corsa goruntu guzeldi burdansalar selam olsun . Biraz oncede abc alfa onumdeydi mecdiyekoyde