CNK golf gtı dun bahcelı 7 de goruldu :)
Printable View
CNK golf gtı dun bahcelı 7 de goruldu :)
Bu forumdan mıdır ? Dün k.karabekirden 3.caddenin sonuna beraber gittik. :)
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...73902815_n.jpg
Dün gece istinye baya hareketliydi. Corsacılar her zamanki yerinde sohbetteydi :D Ayrıca yeni fotoğrafları düşen airride passat o civardaydı, efsane duruşu var. Yanında air clio3 de vardı.
Bugün e5 ataköye gelmeden yanyolda beyaz ibiza cupra gördüm kaza yapmıştı, 06 plaka. Geçmiş olsun buradansa.
7.cadde mertcan abi görüldü
birde beyaz ibiza cupra gördüm rot plaka burdanmı?
VV2001 106GTI. Türksan tarafında sıka sıka gidiyodu. Maşallah ;)
BN7320 Punto. Beylikdüzü Kuba'da görüldü ;)
chn53 ile elizabeth run corcide görüldü
chn garagenin en tenha köşesinde araba sallanıyordu bedenlerinizlemi savaşıyordunuz ?
Akşamüstü Çekmeköyde ard arda giden Civic,Corsa GSİ,Megane RS forumdanmıdır ?
bugün degişik mavi tonlarında air passat ve mavi ba clio 3 görüldü :) peşpese baya iyiydiler :)
34 CUK 88 plakalı Honda S2000 Yeşilköy Röne park - Polat Otel arası önümdeydi. Arkasındaki kibar beyfendi bendim :D
34 BUF 80'di sanırım kırmızı ibiza cupra, biz arkadaşla ufak ufak giderken yardırıyodu oda ufaktan ilerledi geçti :D E5 merter civarında
Bu arada sabah Sefaköy yanyol'da ES7 kasa Civic gördüm. Beyaz buz mavisi stickerlı. Araç gayet güzel duruyordu ;)
Dün Antares önüde ki düzlükte 2 rocco fena kapışıyordu, mülayim spec giderken bir baktım ışıklarda yunuslar çevirmiş, iyi ki gaz olup gitmedim peşlerinden, sonu fena bitti, bu arada sesler çok iyiydi, roccolara maşallah.
RS942 plaka Mavi octavia rs gördm maltepe civarında görseli cok güzeldi. octavia baktırdı bana :)burdansa selam olsun
Avcılar tarafında furkan skyhawk görüldü. :D
ziya görüldü tekrar bu sefer akşam e5 dönüş yolunda :D
Lambonun plakasının sonu 22 ile mi bitiyor?
Cumartesi gecesi 7.caddede 2 rocco peş peşe epeyi dolandı sıkarak.Biri gts idi.Aynı roccolar mı acaba?:D
Ayrıca Antares önünde ışıklarda ne zaman ilk sıraya gelsem istemsizce biriyle kalkıyorum.Değişik bir atmosferi var oranın:D
CKL 92 miydi yanlış mı hatırlıyorum saat 12.15 gibiydi BMW beyaz coupe 3kasa kapalıda bı gıttık trafık acıldı 210a kadar tutunabıldım e5te ondan sonra dörtlüyü yaktım burdansa selam olsun :)
42 AN Civic Davutpaşa önünde görüldü.