sekapark yolunda saat 4 veya biraz daha geç olabilir LC civic gördüm beyaz sedan maşallahı vardı :)
Printable View
sekapark yolunda saat 4 veya biraz daha geç olabilir LC civic gördüm beyaz sedan maşallahı vardı :)
bugün garipçede tenhalarda beyaz bi corsayla karşılaştım ama plakası aklımda değil :D
2 haftada 1000 km yaptım kimse görmemiş beni :D
marmara forumda anıl tıglı jetta ile
sabah simao ile günaydınlaştık :D
Pazar günü acarların ordaki tünelde 33 bc plakalı s2000 görüldü
1 saat önce 34 htf 84 kırmızı gf8 i gördüm maşallah fotoğraflardan daha ıyı duruyordu kayışdağında sola döndüğümden selam veremedım burdan selam olsun :)
Şaşmazda 2 gün önce casabalancayı gördüm ve doğal olarak oda beni gördü :D
ziya corsa yine ömür önü sabah sabah uykumu açtı maşallah :D biraz daha basmış galiba :D
YUK Ep2 Sport sabah bizim sokakdaydı maşallahı var canlı canlı cok güzeldi
Foruma üye olduğunu hiç zannetmiyorum ama 1.kopruden anadoluya geçerken, aksi yönde bi s2000 gördüm kırmızı üzerinde 1 karış toz,gördüğüm ilk full stok s2000 di.Ne bi egzoz ne bi spor yay, toz içindeydi ama ne kadar kirli de olsa,hatlarını kamufle etmeye yetmiyordu, dibim düştü :o
Sefaköy kapatılan Full'deki işkembecinin önünde bi siyah S2k, K.çekmecede de AF plaka siyah Golf IV görüldü. Sanırım 6664..
Boğaz içinden, anadoludan avrupaya geçerken 41 plaka turuncu mrs görüldü. Selam verildi :D
Dun Bahcesehir'de kirmizi 3K Clio 3 gordum burdandi sanirim arac fakat orta yaslarda bi' amca kullaniyodu selam vermedim :)
Dün akşam maslakda selam verdiğim vb plaka kırmızı 106gti burdandı sanırım :)
İku otoparkinda sari e46 m3, jl plakali polo gti, mat lacivert 5 serisi. M3 cok guzel duruyordu.
elpadre görüldü.
01hh s2000 capacity otoparkta goruldu onumuzde ufak ufak yan verdi :D
MAK Murci Bahcesehir.
Set plakali yeni kasa leon lacivert renk forumdandi galiba masallah guzel duruyo kosuyolunda gördüm dün
alk kırmızı ibiza cupra, göktürkte gördüm.
eskiden hergün fabergeyi gorurdu adam askere gitti techden kimseyi goremez oldum :)
JR Sarı typar arkasındada mavi megane feneryolunun ara sokagında nakla kafenın yan sokagındaydı :) masallah 2sıde cok ıyı duruyor
koctas otopark VL plaka ep3, haznedar time-R
Konya yolunda hamzast ket ibiza ile goruldu selamlasildi :)
ivedikte MGR 03 plakalı 350z görüldü forumdansa selamlar :)