Beylikduzu e5 te Jm plaka yeni kasa 1 serisi basikligi iyidi masallah diyelim
Printable View
Beylikduzu e5 te Jm plaka yeni kasa 1 serisi basikligi iyidi masallah diyelim
Akşam baktım kırmızıymış honda yanlış hatırlıyomuşum :D
aynen kırmızı ibizayım, bir dahakine korna sellektör üstüme kırma ne varsa beklerim :D
bende gördüysemde hatırlamıyorum valla ama er plaka nedense banada yabancı gelmiyor :))
iş yerim güngörende trafiğin durumuna göre bende o yolu kullanıyorum :)
He birde VL plaka siyah typer bizden heralde? Bu sabah ve akşam aynı yerde gördüm :D akşam yayla bp'ye giriyordu..
34 GKN 92 sanirim forumdan birindeydi polo beyaz..
06 kes plaka corsanin icinde berkay (41af101)..herekede gorulduler
Saat 22.00-22.30 civarı Orhan Güney M.köy'de arabasının içinde sıkılmış beklerken görüldü. Kaldırımdan yürüdüm geçtim resim çekip naklen yayın yapacaktım ama olmadı :D
Narcity yolunda bir civic problem yaşamıştı sanırım.Arkasında yardım için durmuş kahverengi,basık adv1 jantlı scirocco vardı.Duramadık çok acil işmiz vardı kusura bakmasınlar.Geçmiş olsun bu arada.
Geçen bayraklı tunellerde gri bi sedan civic ile gazladık 1.6ies ti sanırım massallah arkadas buradaysa duruşu cok cok iyi :)
41 tt 600 kırmızı ep3 typer..2 gündür akşamları soğanlıkta denk geliyorum bu arkadaşa yeni aldı herhalde..
DJ 106 Konya yolunda görüldü.burdansa maşallah aracına.:)
Her sabah uskudarda ogleden sonrada kosuyolunda bv typeri goruyorum forumdanmi acaba? Bide kosuyolu rampada cvl typeri goruyorum sık sık
Dün ve önceki gün 06 AC corsa çankaya uni. Balgatta kütüphanenin önünde görüldü. Kirden dumanlımı belli değildi :) Forumdanmı acaba?
VA corsayı gördüm selçuk abiydi sanırım b.düzünde
bu aralar pazar günleri ümraniyede park etmiş bitane corsa van görüyorum arkasındaki egsoz kirine paso teçtörki yazıyolarda araba kimin yazıyı yazan kim bilmiyorum :D
2 gün önce çamlıca gişelerden kartal girişine kadar füme coopers la peş peşe geldik egzoz sesin çok güzel :) @ersinsrndg
Dün akşam Bornova/Küçükpark civarında kırmızı pe czt görüldü. Ters yönden girmeyeydi eyidi. :D
2 gun once 06MAD saxo ıle karsılastık rol yaptık :)
UT905 Beyaz Rcz. Sefaköy yolu.
Ses 10 numara
1 saat önce real çıkışında NTK 44 e36 m3..kapıdan çıkıp dönüp kartal köprüsüne çıktı..
Mavi Clio RS II gördüm bucada, HV plakaydı sanırsam. Sesi süperdii...
34 SAC plaka Sedefli beyaz S2000 görüldü karabaglarda.
27 plaka Megane RS İzmire gelmiş, araç çok canlıydı. 6. sanayide denk geldim.
6. sanayide EGE Tuninge ugradım, projeler fena :D
34 DE plaka Kırmızı Colt CZT gördüm, soldan yardırmış gidiyordu
1 1.5 saat önce cevizli tamirhane ışıklarda önümde BC plakalı gri Clio Rs vardı burdanmıdır acaba, semtte ilk defa RS gördüm :)
Efe Berkay Kamaci 1-2 saat once yan masamdaymis. 4sq'de ismini ve fotografini gorene kadar haberim yoktu :) cikarken gozgoze geldik ama tanimiyodum kusura bakma :)
Suc plaka leon kopru cikisi altunizade civarinda goruldu
10.30 gibi Gaziosmanpaşa meydanda açık mavi clio ve kırmızı bir vosvos yerde park halindeydiler, buradansa maşallah ikisine de bomba gibi. :)
Hahah çok hızlısın, aynen bunlar. :D Ben Megane'ı görmemiştim.
41 tc typer cevizli e-5 de görüldü
sabah ekmek almaya gıdıyordum ddl colt aspendos bulvarını yıktı resmen yıktı uykumu actı masallah subhanallah o nası bır sestir
beni gören yokmu hiç ankarada fink atıom bu konuda çıkabilmek için sırf
HKA typer dün gece tuzla sahil
İzmirden istanbul kucukyali ya tasindim dunya bukadar kucuk olur, yan apartmanda dodo oturuyormus :)
ery plaka 406 gördüm yahu burdanmıydı o ? maltepe civarında.
Birde geçen haftalarda küçükyalı po'ya girerken tip tip bakıyordu bana.Yanında babası yada bir büyüğü vardı.Öyle bakıştık acaba buradan mı,okuldan mı onuda çıkaramadım ya neyse :D