b.paşada kırmızı sedan AEM plakalı vti sitedenmı acaba ?
Printable View
b.paşada kırmızı sedan AEM plakalı vti sitedenmı acaba ?
çıkarın beni burdan fobim var hobim var çıkartın ulennnnn :D parçalarım bu yandakileri boğarım bak :D ah abi hala gülüyorum :D
aziz le yeşilköyde denk geldım yan yana gectık sonradan fark ettım o oldugunu :)
la yok bakırköy sahile gıdıcektım elemanı dolaştırmaya yolları karıştırdım yeşilköyde buldum kendımı :D :D
bu arada 7 8 tane sk2 gördüm bide herhalde murat abının eski arabasıydı m1 di galıba turuncu :)
c.tesi gecesi merter mc ana baba günüyüdü , güneşli burger daha sakindi :)
DÜnde üsküdar , ortaköy , bebek , avcılarda bi çok kişiyi gördüm ama akşam saatlerinde 10-12 tane arka arkaya giden vosvos kaplumbağalar çok iyiydi
Dün gece Bilal ve Emre ile tesadüfen karşılaştık, S2000'i dipledik içimizi rahatlattık :D
Çanakkale'de Beldemiz sitesi taraflarında gri E36 sedan görüyorum şu son iki üç gündür. Uzunları sarı ampül sanırım. 06 EDV ya da EDB olması lâzım plakası. Siteden birinindi galiba. Maaşallah çok iyi.
Boyacıköy neresi oluyor ahaha :D sağolasın :)
Dün bende Bebekte GTC plaka punto ile selamlaştım. Floryada US Megane Coupe Umut kardeşimle selamlaştım üstüne birde telefonda konuştuk maşallah jantları fena olmuş :) Bebekte ALP plaka s2000 ve beyaz teg geçti yanımdan burdandı sanırsam :)
bahcelıevlerde 2 gun once sıyah seat ıbıza gordum leon fr tamponlarını ıbızaya yapmaya calısmıs ıy hos guzelde lastıkler o kadar sısıklıge gore baya baya ıcerdeydı hıc olmamıs :)