b.paşada kırmızı sedan AEM plakalı vti sitedenmı acaba ?
çıkarın beni burdan fobim var hobim var çıkartın ulennnnnparçalarım bu yandakileri boğarım bak
ah abi hala gülüyorum
![]()
la yok bakırköy sahile gıdıcektım elemanı dolaştırmaya yolları karıştırdım yeşilköyde buldum kendımı![]()
bu arada 7 8 tane sk2 gördüm bide herhalde murat abının eski arabasıydı m1 di galıba turuncu![]()
c.tesi gecesi merter mc ana baba günüyüdü , güneşli burger daha sakindi![]()
DÜnde üsküdar , ortaköy , bebek , avcılarda bi çok kişiyi gördüm ama akşam saatlerinde 10-12 tane arka arkaya giden vosvos kaplumbağalar çok iyiydi
Hasan ORAN
1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk
Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...
Çanakkale'de Beldemiz sitesi taraflarında gri E36 sedan görüyorum şu son iki üç gündür. Uzunları sarı ampül sanırım. 06 EDV ya da EDB olması lâzım plakası. Siteden birinindi galiba. Maaşallah çok iyi.
Boyacıköy neresi oluyor ahahasağolasın
Dün bende Bebekte GTC plaka punto ile selamlaştım. Floryada US Megane Coupe Umut kardeşimle selamlaştım üstüne birde telefonda konuştuk maşallah jantları fena olmuşBebekte ALP plaka s2000 ve beyaz teg geçti yanımdan burdandı sanırsam
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
bahcelıevlerde 2 gun once sıyah seat ıbıza gordum leon fr tamponlarını ıbızaya yapmaya calısmıs ıy hos guzelde lastıkler o kadar sısıklıge gore baya baya ıcerdeydı hıc olmamıs![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)