Sabah İstanbul yolunda peşime beyaz bir corci takıldı, plakayı alamadım, selamlar olsun.
Printable View
Sabah İstanbul yolunda peşime beyaz bir corci takıldı, plakayı alamadım, selamlar olsun.
dündü sanırım bagdat caddesi sec plaka cooper maşallah çok iyiydi
16 rs rs 231 plakalı megane 2 rs buca Tınaztepe de görüldü. 5 6 kişi piknik spec geziyorlardı :D
06 gb 518 peugeot gti mengerler ankara da sabah görüldü...
2 akşam önce anadolu yakasında e5'de beyaz clio rs gördüm
plakasında white rs yazıyordu :D sıkıp duruyordu :D
Cocore goruldu bizim sokaktan gecti rol donusu heralde :))
b.düzü e5 te sus 94 görüldü. Sağdan sakin sakin :)
Zıpzıp harunun yarisi gördüm sabah yenibosnada. içindeki o muydu bilmiyorum :D
Dün sarı DD3000 astra Çankaya Üniv. kapalı otoparkında görüldü :) forumdandı sanırım.
beyaz megane trophy görüyorum anadoluı yakasında bayağadan beri burdanmıdır kendisi :)
Sus plakaydı sanırım siyah s2000 atakum-atakent sahilde görüldü.Plakası tamponun sağında takılıydı.Eve yetişmemiz gerektiğinden sohbet edemedim.Burdansa selamlar.Araç sahibi atakum'da oturuyorsa beni bi akşam 5 dakikalığına gezdirirse sevinirim :D :D
Onrcn Sus s2000 görüldü e5te akıyordu işe doğru :D
Orhan Guney rc akdeniz caddesinde skodanin onunde goruldu , iceri girip selam verecektim pantolonuma kahve dokuldugu icin giremedim lekeli lekeli :)
Dün gece ataşehirde birsürü araba förd
hep yazıcam unutuyorum,
geçenlerde kırmızı rx8 geçti bizim oralardan sarı jantlı, dtm kanatlı falan.
Sesi çok güzeldi, hafifte gazladı, sanırım Antalya'ya kadar bu şekilde gitmiştir :D
Dün gece eskişehir yolunda bi ibiza cupra ve Mini yarışıyodu. Yol aşırı kalabalıktı oldukça gereksizdi
Dun keciorende mat sari golf gti gordum. İcinde orta yasli biri vardi.
Dün Faruk_vtec e dukkan ziyareti yapıldı esnaflığını konuşturdu yine.
low&slow ile gazlandı (daha dogrusu o gazladı biz ailecek izledik :o )
Yarım saat önce KE plaka Typer Acemler de goruldu.Bursa nın hızlılarına yabancıyım,baktım,buradanmış.. Selamlar.. :)
#jr #cupra #makina
BKS rs şerifalide görüldü. Maşallah çok hırçın duruyor farı açılmış şekilde :)
Antalya da tatilde olan bi arkadaşım gri bi hb focusla kalkış yapmışlar dizel clio sümbülle. plakasını alamadım ama gri hb focustu blow of falan vardı dedi. burdansa selamlar telefonda anlata anlata bitiremedi:)
Cumartesi,istabulyolu TKS plaka CLA,dün gece plakasini alamadım siyah yada lacivert e39 çevreyolu ümitköyden eryamana kadar ikisiylede gazladık biraz buradanlarsa selamlar.
Blt plaka kırmızı ibiza görüldü. 1-2 saat önce havaalanı yolunda :)
Ayrica beyaz dizel mk2 leon la önlü arkali gazladik burdansa selamlar :D
Av s2000 küçükparkta görüldü sahibi forumdansa selam olsun
Bursa bulvar da 77 plaka air scirocco , yine bulvarin oralarda biyerde 06 eg plaka dr ecu strickerli tampon portlu beyaz eg goruldu. Eg ye birkac kere korna calindi…
ataköy 4.kısımda mavi renk 2014 golf r gördüm , daha doğrusu hep görüyordum ancak sonradan farkettim R olduğunu :D