Oturdugum yerden ziplattin :D
Printable View
EMD Golf Yenikoy'de goruldu
3. cadde'den gri Ford Cougar gitti.Baya güzel makine.Baktırıyor kendine. :D
Dün akşam 9 gibi 41 RR Type-R görüldü
Dun aksam ZD 290 vti dugun konvoyunda gelin arabasının arkasında görüldü. Gelin arabasi bmw den daha cok dikkat cekiyodu. :) Maşallah.
06 can 23 mat mavimsi birsey kaplama rcz burdan mi ?
Tunalida denizalpakinci 207 rc ile görüldü
sarı renk sedan vti..soğanlıkta çok sık görüyorum aramızdan mı ?
burdan değil galiba ama turbolu is sanırım çaf çuf ediyordu geçen
Meşhur gtr 55 park halindeki bizim sokakta şuan ve inanılmaz şiddetli çalışıyo
Dün akşam YEN cupra Akalın balo salonunun otoparkinda görüldü.
Kırmızı Airli Hyunda İ30 34 UBL 52'ydi sanırım selimpaşa plajında yanıma park etti :D
Bu gece 8.30-9.00 sularında, 34 EGE 84 plakalı beyaz renk E92 M3 ile yeşilköy-yeşilyurt içinde gazladık biraz. Forum üyesiyse selamlar :heyoo: Maşallah çok güzel gürlüyodu makina. :icon_tup: :bravo:
dün bostancı minibüs yolunda arenelciratyan'ın RC bekliyordu :)
Evet evo9 da bizde sari civic de bizde yanliz arac vti degil ies turbo vti gorunumlu turbo :)Alıntı:
siyah 9 da sizsiniz o zaman geçen yan yana maltepe yönüne gidiyordunuz..
low yardır marmara forum otoparkta goruldu silecekler kaldırıldı :D
Şeytan 106 ve TM astra gebze center civarlarinda sotede görüldü :) fotoyuda telde donduremedim kusuruma bakmayin:(
http://i60.tinypic.com/25zge36.jpg
Kvc cupra eskisehir yolunda goruldu,az biraz gazladik yeni sahibi buradansa selamlar :)
yaklaşık bir saat önce zincirlikuyu da SUN plaka mat siyah Aventador görüldü. Töbe Bismillah dedirtiyordu:icon_tup:
30 dk önce tobb üniversitesi önünda sarı gürcü plaka s2000 görüldü
dün akşam ümranıyede tf plaka beyaz 207 gti görüldü.
şişhaneden hergün geçen (öğlen saatlerinde) siyah gtr siteden ise bin selam olsun sesini duymadığım gün boşluk hissediyorum :)))
evet soganligimizda bole araclarin olmasi guzel daha baya araba var bizde.olur tanisalim arabalari yanyana gordugun bi zaman buyur gel adim ilker.Alıntı:
eyvallah soğanlıktan bu kadar spor araç çıkması ne güzel..tanışalım bi ara..
Az önce şaşmazda let 86 plakalı astra bertone göreüldü.
Aradan sıktı güzel geçti peşine takılcakcaktımda sonradan farkettim :)
34 RUF 65 Rx8 kayışdağı bp nin orda görüldü arkasındaydım ama yetişemedim ışıklara takılınca.Maşallah çok güzel çok sağlam o spoilerle,nokta atışı duruyor :)
Dün şaşmaz köptü altında, 5.20d zannedip bastım. Araya uçak sokmasından anlamalıydım :)
Işıklarda 5.35d yi görünce tamam dedim :D o nası bi dumandır maaşallah