dün gece istanbul yolunda yanımıza gelip korna basan 38 plaka s70 forumdan mı? :)
Printable View
dün gece istanbul yolunda yanımıza gelip korna basan 38 plaka s70 forumdan mı? :)
Dogrudur kendi aramizda toplandik :D
http://i720.photobucket.com/albums/w...pshcz1tgwv.jpg
http://i720.photobucket.com/albums/w...psknzymqad.jpg
Selamlar,
350z lerin olduğu ilk resimdeki yol neresi araba kullanmak için iyi gözküyor
Bugün park halinde istiklal mahallesinde 41 E plakalı mavi vtec sport u gördüm maşallah canlıda güzel :) burdan selam olsun
Gelişim üniversitesinin önündeki kırmızı corsa forumdan mı maşallah
59 plaka clio rs i gördüm, cok güzel ya masallah.
sabah avrupa anadolu yönünde köprü girişinde kırmızı bir crx gördüm. Plakası BVP gibi birşeydi sanırım karşı şeritten tam okuyamadım da çok güzel arabaydı maşallah.
Rre75 cupra sasmazda goruldu arkadan a6 ile sellektor yapan bendim
ER corsa EXCLUSIVE GARAGE de görülüyor
Pendik geçitte 5 dk önce kırmızı golf 7 görüldü.Gtı tamponlar ve jantlar vs vardı.Orjinaldi sanırım değilse de tebrik ederim güzel olmuş :) burdansa selamlar
Edit plakası zt 7412 ydi
armageddon armağan abi aries arena cumhuriyet kupasında görrüldü :)
Emrekaan yeni audi sine binerken görüldü. Arkada park halinden yola çıkan bendim araba leşti gerçi :) aracın maşallahı var ok gibi :)
Etiler'de AKC cooper s görüldü.Araç sahibi siteye üye diye biliyorum.Hayırlı uğurlu olsun:)
Er corsa hem maslakta hem b.evler karakolun karşısındaki sokakta park halinde görüldü maşallah
Forum avm baya bi doluydu her telden araba vardı
07 DEV 71 207 RC Yİ Gördüm dün ES-POWER ın önünde ANTALYA OTOGAR IN ORDA DR-ECU
Dün M.A.D. dükkan önünde bi rs e sticker yapıştırıyodu :D
ZRH Tt bebekte görüldü selamlaşıldı
Fy plka s2000 basakshir de korna caldım ama tanımadı sanırım :)
Akdeniz universite onunde alt gecidin altinda s2000 patlamis aracin yönü tersti forumdanmidir acaba gecmis olsun
cumartesiydi sanırım AEM erayla ramide karşılaşıldı:)
sweap07 abidinle görüştük dün ünide :D
Caddede eski aracimi gordum.. Anilarim hortladi :D
pazar akşamı maç saatine doğru seyrantepe temde bi siyah polo gti'a denk geldim arkasında paşaoğlu sticker lı. arkadaş burdansa selam olsun plakasının sonun 6644 dü heralde
bugün akşamüstü açık yeşil/mavi gibi bir renkte arkada dtm kanatlı 200sx kartal soğanlık yan yolda görüldü..yan yana gittik biraz ben siyah passatlaydım..dörtlüleri açıktı arkadaşın araç sıkıntılıydı herhalde..
61 Ap supra performa jantta görüldü
işten çıkarken denk geldim Ahmet Saraçoğlunun beetla tabi başkası eski tarz kapakları kkoymadıysa yakuplu totalin ordaki göbekte :)