dün 2. köprü yolunda skn typer
Printable View
dün 2. köprü yolunda skn typer
koca bir pazar günü 1 depo benzin yaktım Tuzladan Gürpınara güneşliden Floryaya gitmediğim yer kalmadı.beni kimse görmemiş :(
ehehee o değilde şaka maka 1 depo gitti haftasonu uzun zamandır binmiyordum iyi gezdim.55 plaka bir typerdı sanırım ep3 gördüm araba ağlıyordu çok kötü haldeydi HR plaka mcs gördüm maşallah güzel duruyordu.AL plaka mcs gördüm sesi çok güzeldi.LB plaka beyaz bmw çok tehlikeli araç kullanıyordu umarım kimseye sebep olmamıştır
bu haftadan sonrada karşıya motorla geçerim arabayla çıkmak çılgınlık artık :(
Metin amcayı gördüm semtte egzost yapa yapa gidiyordu
Sanırım dün yeniköy de 500 + hp cupra görüldü :)
Bugün kendisi ile selamlaştık yolda buraya üye ise
Polo cok sade ve guzel olmuş selamlar tekrar :)
http://i.hizliresim.com/0n3LLL.jpg
@B.Koçer Burdayım burda. Kimseyle denk gelmedim 15 gün boyunca İzmir'de , dönüş yolunda seninle denk geldik :) 307 nin maşallahı var dikkat çekiyor baya. Fotoğraf içinde teşekkürler güzel hatıra olacak bana. Keşke araba temiz olsaymış :)
Yeni kasa siyah s serisi ile gazladık biraz burdansa(ufak bi ihtimal :D ) selam olsun :)
olm beni gören yokmu lan :(
@SULTANOGLU Hakan abi görüldü selamlasildi önlü arkalı gidilidi senofoni dinletti:D
ArdaErhan bizim piknik alaninin mudavimlerinden :)
VOM plaka 116i burdansa m paket olmamasina ragmen cok guzeldi araba. Powershop stickeri vardi cuma sabahi Maslak'ta gordum.
34 Plakalı Scirocco burdansa gecmiş olsun önden patlamıs. Burdan degilse ve yarın bigün sahibinden'de kazasız boyasız diye ilanını gorurseniz bilinki araba önden patlak.
Aynamda muc sti görüldü azcık dumanlayıp :D yana geçtim. Selamlaştık altuğ başganla :)
Resimlerden daha temiz araba, maşallah maşallah
http://i65.tinypic.com/acuzgm.jpg
Dün öğlen optimumun önünden gidiyordu bende gördüm muc :)
Ben ilk ya şaşmaza geçiyosun yada pikniğe gidiyosun sandım abi :) ***** instagramdaki sofralar imrenilcek gibi :D trafik olmasaydı peşinden gelicektim. Denk geliriz abi muhabbet ederiz :)
Prodrivesti dudluk ta goruldu
Yaa arkadaş beni niye kimse görmüyor:D
HC 141 punto 17:00 suları mado önünden geçerken gördüm slow yapıyodu :D
Yen plakalı krem rengi mini S burdan sa güzel araç maşallah
35 mmr plakalı füme auris görüldü .
sabah 8,50 gibi ev 055 plakalı evo X görüldü
Nişantaşında Doa mini ve kendisi görüldü, Maşallah :)
değnekçiler yokluyodu yine :))
Dün gece Anadolu yakasında siyah bir typer kötü kaza yapmış. Fn2
Umarım ciddi birşey yoktur aramızdan bir arkadaşsa geçmiş olsun
Pazar sabahı Dilovasında CCD VTİ görüldü arkasında hemen gri bi 06 plaka Type-R vardı. MaşAllah' ı vardı aracın.
med plan ds3 buradanmıdır her sabah otobuse bındıgım duragın arkasında park halınde duruyor maşallah cold starta her sabah sesını duyuyoruz
EE corsa izmirden gazeteci çetin altan lisesi önünde görüldü ben daha iyi bişey bekliyodum fotolarla alakası yok ön lastik ebatları bi garip duruyo
34 HB 4595 EK Civic dün 18:30 sularında Kadıköy eski salı pazarının orada görüldü.
Fotoğraflardan farklı gözüken nedir ?
Ön lastiklerin ince olduğunu aracın konusuna da yazmıştım zaten, mecburiyetten bu şekilde kullanıyorum. Bütçemi ayarlayınca değiştiricem zaten.
Öyle bir yazmışsınız ki, sanki shoplu oynanmış fotoğraf koyuyoruz buraya..
Sizinde aracınızı ve yaptıklarınızı görmek isteriz.