Saat 4 civari Nisantasi City's in onunden sıkarak yukari cikan siyah Ep3'lu arkadas burdansa selam olsun, otoparktan yeni cikiyodum yetisemedim ama iyi dinledik :)
Printable View
Saat 4 civari Nisantasi City's in onunden sıkarak yukari cikan siyah Ep3'lu arkadas burdansa selam olsun, otoparktan yeni cikiyodum yetisemedim ama iyi dinledik :)
Bu run 350z 10 yıldır 7.caddede duran araba değil mi ? Neden bu kadar çok sık yazıyorsunuz ?
JBB s2000 buradan mı hemen hemen hergün siteden çıkarken görüyorum
Dragger's A3 goruldu halkali'da :)
35 ctr 23 bizim kapıda ;) yedek parça bakmaya gelmiş
9 civarı Çiğli itfayede mavi eg hatch gördüm sahibi burdamıdır ? Güzel uzadı :)
Dün akşam gri TOZ46 civic gördüm..
mur 99 cekıcı uzerınde gordum dun. baya baya toplanmıştı.
PR vteci görüyorum şerifalide sahibi şerifalide çalışıyor sanırım. Burdansa selamlar :)
Sabahları JT Clio Burak Abimi otobüs beklerken görüyorum sabah sabah o kadar sesi nasıl kafan alıyo abi ya :D
EP3 BD kırmızı type-r forumdan mıdır? ataşehirde gördüm çok orjinal duruyordu maşALLAH.
ESS20 S2k Mahmutbey giselerde onumdeydi, telefonla konusuyorum diye korna calmadim selektor attim da gormedi sanirim :)
JPN ya da JAP plaka bordo integra surekli Agaoglu Eltes de otoparkta goruyorumm burdansa sahibi komsuyuz tanisalim :)
Az evel balgarta qqa 886 plaka r32 gtr goruldu
Biraz once e5 te eski kasa (70-80 modeller) kirmizi mercedes gordum. O kadar basikti ki surte surte gidiyordu :) burdansa arkadas selamlar
dn 312 rex yenibosna da goruldu. Maşallah ok gibiydi cidden:icon_tup:
35ctr type r goruldu sabah
launch yaptı banamı yaptı anlamadım ama selam vermek ıcın :D
mur99 şuan hem daha güzel hem daha hızlı teamart oktay abinin eline sağlık
Akşam üstü 7 gibi Pendik'te beyaz R tamponlu Scirocco gördüm.Burdansa selamlar :)
Dün gece 2. köprüde JAM S2000 ve Lokmanın önünden geçen BL S2000 görüldü.
Heryer amir memur dolu :)
TU Cupra'nin simdiki sahibi forumdan mi ? Bizim sitede otoparkta yanima cekmis simdi gordum
alpaslan kafelerde 34 gas plaka nıssan gtr görüldü.. hayran kalındı..
GKC14 350z forumdanmıdır?
Ceed gt karaağaçta park halinde görüldü
beni gören yokmu la deli gibi de geziyom h
Fsm yolunda 34GH plaka beyaz vw polo gti görüldü sonunu hatirlamiyorum. Ama plaka da M.ARSLAN yazıyordu.
dün alper vns görüldü pasta siparişii verildi :)
gri s2000 görüldü arkadaşın nickini unuttum
sabah da siyah oz jantlı bir megane rs görüldü ters yönden otoparka girdi :)
sabah avcılar e5'te harun özcanın pembe jantlı yaris'i görüldü
ysf43 plaka mavi kaplama leon buradan mı arac cok şıktı.
Megachips'deymiş bugün reis :D
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...20633158_n.jpg
ataköy 9.kısımda park halinde sarı renk yeni kasa clio rs gördüm , burdan mıdır acaba ?