Dün bartubasot, emrhan_sipahi, tunerfaruk ile cila yapıldı gece 3 e kadar.
Bugün Ecufastte Bartu ile ayaküstü muhabbet edildi.
Tholl-ga yine yalanlardaydı görülemedi.
Tamam.
Printable View
Dün bartubasot, emrhan_sipahi, tunerfaruk ile cila yapıldı gece 3 e kadar.
Bugün Ecufastte Bartu ile ayaküstü muhabbet edildi.
Tholl-ga yine yalanlardaydı görülemedi.
Tamam.
Ataköy sapağından E5 Bakırköy istikametine giden yan yolda Clio 3 RS gördüm kırmızı burdan mıdır ?
vnt 38 czt cennetde görüldü ıslık çaldım ama uzun abi telefonla konuşuyodu :D
bu gün bi z4 vardı avrupa yakası çevre yolunda denk geldik burdanmıdır :D
Yolun yabancısıydım ama eğlendik gene maşallah :)
Dün beyaz z4 cnk plaka ve beetle peş peşe cadde boyunca gazlıyorlardı :) z4 baya sert geçişler denedi ama olsun :D
öğlen bizimkentte STP selçuk abinin s2k yı gördüm maşallah..
Bs type-r'ı ataşehir po'da gördüm. Selam verdim ama arabadan inip markete girdi sanırım
Yine bugün SRC 28 Plakalı Yeşil S2000 i gördüm, saat 23.00 civarlarında caddeye yardıra yardıya giriyorduu. maşallah :)
He birde öğleden sonra, Kartal atalarda 41 LS plakalı Kırmızı FN2 Typer görüldü
Ataköy göbekte ışıklarda TZ corsa
Bahçelievler Çalışlar caddesi üzerinde park halinde beyaz basık del sol. Maşallahı vardı güzel duruyor :)
bornova cevreyolunda gazlamaya çalışan 35 fh kırmızı roccoya selam olsun ilerde bekledik gelmedi.
Dün akşam Beyaz bir Astra ve 54 B plaka Matador'la yoldaydık. Maşallah çok güzel duruyor .
34 gs plakalı siyah polo gti görüldü
dün saat 12 gibi avcılar merkezde porsche jantlı transporter gördüm.maşallah diyip iç geçiriyorum :)
bu gece 12.30 saatlerinde nişantaşında kırmızı bir s2000 inin içine yumurta attılar gözümün önünde kırıldım resmen arabanın içi ne hale gelmiştir kim bilir :D forumdansa eğer ne dsem bilemedim :D
Turuncu jantli corsa goruldu :)
Birkac kisi daha vardi amma unuttum..