kuruçeşme kahvesının orda saat 6.30 7 gıbı tc plakalı kırmızı bı type-r görüldü. maşallah çok güzeldi :)
Printable View
kuruçeşme kahvesının orda saat 6.30 7 gıbı tc plakalı kırmızı bı type-r görüldü. maşallah çok güzeldi :)
35 plaka full basik kirmizi bir EF civic gordum onumden U donusu yapip yurudu guzel citirdan bir egzoz sesi vardi tutuldum.. :))
reşatatatataatat'la resim çekmeye gidiyoduk florya sahil yolunda arkamıza baktım RamoSİ takıldı nerden çıktı bi anda anlamadım ama güzel oynadık :D arabası çok ciğerli maşallah :icon_tup:
Melih Özlem saolsun uğramış dükkana ben yoktum akşam döndüğümde karşılaştık kısa bir selamlaştık bir dahakine kahve içmeden bırakmam :)
melih özlem nerde dükkan görse dalıyo zaten hangi dükkana gitsem orda koku isteyen yokmu diye bağırınıyo :D ahuahauahuaha bu akşam gördüm yine floryada ama evlat cliomuz yoktu
Bugün akşam 7 civarı, FSM Den çıktıktan sonra kadıköye doğru ilerlerken yeşil S2000 i gördüm, sanırım SRC 28 di plakası.. İyiydi sesi :)
dun skn gks typer
mnd czt
alper_vns görüldü turan güneşte x5 le aşagıya dogru iniyodu :)
dm plaka cooper s gokhan abının aracı sanırım yesılkoyde park halındeydı madonun ust sokagında.
35 HUB aynı yerinde yatıyor kücükyalı minibüs yolu kenarı :)
izmit civarında gri 41 rr plaka typer ı gördüm otobanda bi yarış motorunun peşinden sıkıyodu :D
Az once gazi orta gobekte mavi jettayi gordum
yanlıs gormusum pardon JR EVET hatrladım maasalh sııznkınede dkkatler uzerınde :)