Siyah turbo s2k kaptan civarlarında sakin sakin seyir halindeyken görüldü sanırım ardacngns aldı aracı
Printable View
Siyah turbo s2k kaptan civarlarında sakin sakin seyir halindeyken görüldü sanırım ardacngns aldı aracı
E plakalı kırmızı ewo sitedenmi acaba baya bi şakalaştık bu akşam gecenin bonusuda bu jetta normal bi jetta değil demesi nokta oldu :)
forumdan Serhat ile birlikte Güzel bi Deniz havası aldık, demirkapıda rol + drag yaptık zevkliydi eğlendim :) teşekkürler onada geldiği için.
Sarı renk EG, k20 swaplıydı galiba, İzmit civarında görüldü.
bugun bı s2000 gordum km sı cok dusuk 6000 gıbı bırseydı grı renk karbon kaput karbon camurluklar yıkılıyordu ınceledım makınayıı masallah
Merter mc e uğradık acıkınca gene doluydu maşallah ama bizden sonra gene olaylar olmuş sanırım.
bu gece bebekte Air tayfa görüldü fakat kalabalık olduğundan durmadım görüntü güzeldi :)
evet dün akşam mc baya hareketliydi . 5-6 aracı bagladılar gene şikayet ettiler galiba baya bi eksoz patlatmaya çalışan kontak kapamaya çalışan :D bu arada Suh corsa dün akşam mc de görüldü gerçekten yakından dahada güzel maşallah kalabalıktı başı ugramak istemedim :)
Evet siteden bi çok arkadaş olarak bağlattık bütün arabaları. yaklaşık 15 araba bağlandı , onur vv106 , suh ahmet , burak e flash , arda K. 55 ar corsa , ze106 tarık , n ef tamer aklıma gelenler bunlar bayağı bağlananlar oldu.
Cumartesi günleri Davutpaşa otoparkındayız artık.. Çay falanda var nasıl olsa..
Benim arabayı çekiciye yüklerken mahvettikleri sol jantın hesabını kim verecek acaba ?
Bende uzun zamandır görmediğim bi arkadaşımı görüşmek için oraya çağırmıştım , Çocuğun arabasınıda bağladılar. APP Plaka'dan. Onada ayıp oldu , tabiki orayı polis bascağını bilseydim çağırırmıydım. (: Biz sadece muhabbet amaçlı gidiyoruz , ki arabalar üst otoparktaydı. :) Canları sağolsun, Problem yok yarın arabamız trafikte inşallah :)