Focus air i gördük küçükköy shell de maşallah temizdi ama havadaydi taniyamadik.tekrar k.bakma erdi kardes :)
Printable View
Focus air i gördük küçükköy shell de maşallah temizdi ama havadaydi taniyamadik.tekrar k.bakma erdi kardes :)
Bu arada dün Fenerbahçe'ye giderken bende çevirmeye girdim Saolsun memur arkadaşlar durumu izza etti.genel olarak modifiyeli araba çevirip baglamaya niyetlenmisler.biz kazasiz belasiz sikintisz ayrıldık memurlarin yanindan.arabasini bağlatan ceza yiyen arkadaslara geçmiş olsun. Allah sabir versin diyorum
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...40005453_n.jpg
kaynak:facebook
Gngren'in Sesi - EMNYET MODFYEL ARALARA AMAN VERMED
EMNİYET MODİFİYELİ ARAÇLARA AMAN VERMEDİ
Gngren'in Sesi - MERTER MAGANDALARI TEMZLENYOR
MERTER MAGANDALARI TEMİZLENİYOR
merter mc'mi kaldı artık ya hala varmı orası :D
Th plaka air astra gultepede kaldirimda dip basik sekilde goruldu masallah cok hos duruyor :))
Dün lüleburgazdan misafirlerimiz geldi ataşehire gelmişkende roll night yapalım dedik ufak çaplı :) kutsal,güven,kaan, 39 su clio rs, 39 tc f7r, gfj 306 gti, gc,rm,evn fn2-R,gkh,red,by s2k,gns t typer,umu_vtec yr rocco,vb saxo vts,eh,pr,rjh vti,gs,k 206 gti ve aklıma gelmeyen araçlar bayağı kalabalıktı ***** yer :)
Basaksehir Shell'den cikarken Harun'u yeni 350Z'iyle gordum sıka sıka yurudu :)
Şu merter mcde güzel bir şaka yapmak lazım polislere. Şöyle bir hevesle kalabalığı görüp gelecekler hiçbir araç bulamayacaklar falan.