Siyah turbo s2k kaptan civarlarında sakin sakin seyir halindeyken görüldü sanırım ardacngns aldı aracı
Siyah turbo s2k kaptan civarlarında sakin sakin seyir halindeyken görüldü sanırım ardacngns aldı aracı
E plakalı kırmızı ewo sitedenmi acaba baya bi şakalaştık bu akşam gecenin bonusuda bu jetta normal bi jetta değil demesi nokta oldu![]()
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
forumdan Serhat ile birlikte Güzel bi Deniz havası aldık, demirkapıda rol + drag yaptık zevkliydi eğlendimteşekkürler onada geldiği için.
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
Sarı renk EG, k20 swaplıydı galiba, İzmit civarında görüldü.
bugun bı s2000 gordum km sı cok dusuk 6000 gıbı bırseydı grı renk karbon kaput karbon camurluklar yıkılıyordu ınceledım makınayıı masallah
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
evet dün akşam mc baya hareketliydi . 5-6 aracı bagladılar gene şikayet ettiler galiba baya bi eksoz patlatmaya çalışan kontak kapamaya çalışanbu arada Suh corsa dün akşam mc de görüldü gerçekten yakından dahada güzel maşallah kalabalıktı başı ugramak istemedim
![]()
Evet siteden bi çok arkadaş olarak bağlattık bütün arabaları. yaklaşık 15 araba bağlandı , onur vv106 , suh ahmet , burak e flash , arda K. 55 ar corsa , ze106 tarık , n ef tamer aklıma gelenler bunlar bayağı bağlananlar oldu.
Bende uzun zamandır görmediğim bi arkadaşımı görüşmek için oraya çağırmıştım , Çocuğun arabasınıda bağladılar. APP Plaka'dan. Onada ayıp oldu , tabiki orayı polis bascağını bilseydim çağırırmıydım. (: Biz sadece muhabbet amaçlı gidiyoruz , ki arabalar üst otoparktaydı.Canları sağolsun, Problem yok yarın arabamız trafikte inşallah
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)