Kirmizi fn2 yayla isiklarda park halindeydi dj diye hatırlıyorum plakayi. Az once de saat 10 sularinda siyah bi ep3 dereyolundan mertere baglanip Marmara forumun ofdan zeytinburnu istikametinde ilerliyordu. Epey onumde gitti. Masallahi vardi sesin
Kirmizi fn2 yayla isiklarda park halindeydi dj diye hatırlıyorum plakayi. Az once de saat 10 sularinda siyah bi ep3 dereyolundan mertere baglanip Marmara forumun ofdan zeytinburnu istikametinde ilerliyordu. Epey onumde gitti. Masallahi vardi sesin
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
ahmetyılmaz,burakE,burkaykalyon,oguzU,action88 ve banlıberkay yılmaz....
haznedar da GKS fn2
tabi ya ...
Bir saat önce SS plaka S2k Beykent'te görüp Beylikdüzü'ne kadar takip edildi.Genç,sarışın bir kız kullanıyodu.Sarışın genç bir kız görünce S2k içinde şaşırdık,emin olmak için yanına gittik ve doğruladık.Büyükşehir'de park ediyordu en son.
Buradansa selam eyler,biraz daha devir çevirmesini temenni ederiz.
It is better to travel well than to arrive.
Istinye'de sahilde oglen air Bora park halinde, sitede de airride cabrio gri A4 goruldu
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Dun aksam elit gencler koleji onunde corvette kirmizi samet ozeren astra sanrsam toyota corolla honda vardida vardi![]()
dün akşam istinye bayırından çıkan bi s2k gördüm önde plaka yoktu bende minibüsle selam verdim ama anlaşılmamıştır büyük ihtimal![]()
ET plakalı jetta , kırmızı typer ,air e46 , 2 adet s2000 bebektelerdi biriyle kısa bi konuşmamız oldu ama kim bilmiyorum maşallah araçlara![]()
R.E.S
rumelı hısarında kale ootoparkta 2 s2000 beyaz aırlı megane coupe mavı jetta1.4 bılmem kac yuz beygırlık hasta oldugum araba
ve bırtane de clıo hb vardı ayak ustu muhabbet ettık
aracların resımlerını cektım yarın atarım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)