hafta sonu kumburgaz şampiyonlar ligi gibiydi s2000 typer golf r evo rocco vs
hafta sonu kumburgaz şampiyonlar ligi gibiydi s2000 typer golf r evo rocco vs
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
az once Jum la selamlastik![]()
dönüşte gelirsin diye bekledim ama kesicinde yetti bana
Malesef küçük bi sürtme oldu nazara geldikmini onarımdan hallettiricem ama fırsat bulamıyorm çok sıra var
tanıdım tanımasınada araç sahibi kim onu çözemedim duramadığım içinde selamlaşamadık![]()
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
Bu arada dün kadırga tarafında park halinde FZG plaka Eg vtec.i gördüm maşallah![]()
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
skn tayyar ikitelli petrol ofis inden cıkarken görüldü
Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.''
bugün değilde 3 gün önce vpn s2000 bahçelievler carrefour un virajda görüldü gecenin sessizliğini çok güzel bozdu maşallah dedirtti yine![]()
KA plakalı yeşil bi civic gordum forumdanmı bılemıyorum şayet egzoz sesi iyidi : ) @merter yokuşu-edirne istikameti.
- K -
________
Dr.Ecu
gece 2-3 arası rahmanlar mcnin orda driftçilerin yerinde 5-10 kişi görüyorum ama tanımıyorum kimdir ne degildir![]()
Sabah Eskişehir yolu kafes fırın önünde en sağdan makaslayıp bana kaza tehlikesi yaşatan kırmızı Golf gti burdan mı?
Sabahın 8 küsüründe insanın gözü açılmıyor son anda fark etmesem yandan biçecek sığır. Başka arabayı tehlikeye atarak makaslayıp kaçmaya benzemez yakalar indiririm o güzel kırmızı arabandan.
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)