ilk ben baslayayım surekli trafikte bizden birilerini goruyorum artık bu konuyu acayım dedimdaha az once şirinevlerde ''ER'' erel kardesimi gordum selamlastık
![]()
ilk ben baslayayım surekli trafikte bizden birilerini goruyorum artık bu konuyu acayım dedimdaha az once şirinevlerde ''ER'' erel kardesimi gordum selamlastık
![]()
Bu konu anılarımı depreştirdiŞu an kimseyi görmedim ama 2 saat sonra Caner(FJK vti) Ömer,Mustafa(İzmit) göreceğim kesin.Extra gördüklerimide yazarım sonra
![]()
ben serdar07 yi her gün görüyorum![]()
böyle efsane bir konu nasıl olur da burada olmaz))))
Bayramın 2. günüydü galiba yada 3. acıbademde mc ile burger kıngın arasındaki sokakta jad 41 type-r 'ı gördüm.
1 ay kadar oluyo sanırım. merter bp'de marketın onunde parkedilmişken 34 EKE 30'u gördüm yine ön tamponu yoktu ve arka camda benzin bidonu ve boru vardı =D
daha önce yapılmış sanırım TT stickerleri. Aslında yine yapılsa ve dapıtılsa ne güzel olur. en azından tanımasak ta yanaşır bir selam veririz.
Sticker'a gerek yok, TT üyeleri her biri dikiz aynasına Ankaralı Namık Cd si asarlarsa o şekilde birbirimizi tanımış oluruz. Araba da beş evde onbeş cd si olsun ama
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)