kanka sana bide gözlük almak şart oldukaç 2 boy koptum gittim yanından utanmazzzz
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
bir sürü kendini ferrari sanan transporter gördüm eve giderken kulak çınlattım![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
aksam 7 gibi 18 jantlı megane 3 gördüm başakşehir 5.etapta....başakşehirde birde süreklı gördüğüm gri mini var ama siteden mı bilmiyorum
olm forsun sahibi bana öyle birşey demedi nerenden uyduruyorsuncila buluşmasını yapmam tamamen benim elimde sadece adam gibi adamlar gelsin dedi bazı arkadaşlar işin bokunu çıkarıyor adamlara dedik egzosları bağırtmayın diye kıçımızı yırttık ne oldu sonrasını gördünüz forsu etkiliyen birşey olmaz bir tel biz bütün işimizi çözdük
sıkıntı yok otoparkın arkası sağlam
sadece dedi birdahakine çağırıcağın adamları iyi seç onada birşey diyemedim haklıydı çünkü zaten birdaha olmıycak adam gibi adamları tel çağırıcam sessizce adam gibi yapıcaz ciilamızı kalabalığa gerek yok
kumburgaz tarafında bi turuncu s2000 gordum bızdendı heralde gazlıyodu![]()
pasword:JDM
akşam üzeri arka kanadı kuzu çevirme boyutlarında olan siyah kirlibir s2k geçti sıkaraktan.Sanırsam 7 civarındada uzaktan görkem abinin arabayı gördüm.Acıbademde ışıklara gidiyordu.(o muydu emin değilim)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)