ataksor'u görmedik sanki onuda söylec ile nasıl sıkıordu ama dingil.Hayvan 130la oversteer yapıcam diyor
bi steer git ordan dedim.
ataksor'u görmedik sanki onuda söylec ile nasıl sıkıordu ama dingil.Hayvan 130la oversteer yapıcam diyor
bi steer git ordan dedim.
Bugün aynı anda 34 VR plaka beyaz yeni kasa rx-8 ile 34 SEK 34 plaka Beyaz scirocco gördüm.. Üsküdar Messt'te..
Siteden midir acaba ? İkiside yanıyodu valla![]()
2011 Sedan STI BRK plaka tekstil kent yakınlarında emniyetten düştü düşecek gidiyordu yakıştıramadım o güzelliğe.
bugun siteden SERhat. ile görüştük tanıstık. sefaköyde yemek yerken tatlı niyetine LY typerı gördük sesi güzeldi![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Tukkanımızın yenı surgulu kapısı olan RNZ yi ve ramosiyi gördük.. Cıncık gibi duruyodu RNZ maşşallah.
Kaan'la Ulukan'i gordum Kozyatagi'nda MZ4'le kosebasi yanlarken![]()
sabah sabah büyükdere caddesindeki 4 egsozlu body kitli yeni kasa mercedes ml eğer bizdensen gereksiz gaza getirdin beniyakalayabilseydin sohbet ederdik ama yakalayamadın eğer burdansa mesaj atsın bana
![]()
trafikte değil ama hergün masamın tam karşısında engean ve tolga kaynak oturuyor paso birlikteyiz...![]()
![]()
![]()
1 saat once rolling yapan siyah bir Focus 2.0 ile 307 XSI gordum.Isiklarda inceden bir drag yaptik.Bizden midir acaba?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)