Alsancakta dün 35 CUK plaka gördüm , çeşme otobanında devamlı görüyorum birilerini ama plaka hafızam çok zayıf![]()
Driftteki AE86'yı gördüm 34 Z plaka olan yatıodu meğerse yakınımdaymış..
Umut Kukul - A3 8V 1.6 Tdi / R56 Cooper S
Geçen hafta fethiye ölüdenizde bir otelin otoparkında gmg garajın maviye kapladığı audi a5'i gördüm.gmg garajınki işçilik değil el emeği,sanat olmuş.
Çamurlukları aceleyle şişirilmiş ve siyaha sprey ile boyanmış kırmızı bir AE86 gördüm. Forumdan birilerinindi galiba. Merter'de.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
arkadaslar beyaz bı vti gördüm bayrampaşada dukkanımın önunden gectı ya persembe yada carsamba gunu olması lazım yenı boyanıyodu galıba arka tampon falan söküktü sıtedenmıdır acaba merak ettım ?
Park caddesınde Ertuğ u gordum slm verdım
bu aralar Rturbo arıf gozukmuyor acaba ne ısler cvırıyor yıne![]()
dün gece panorada siyah 06plaka ferrari ve beyaz rx8 + olarak siyah bi araba daha vardı f1 tarzında bişeydi
bide siyah bertone var gazlayıp duruyo caf çuf
dün bir beyaz sirocco gördüm plaka aklımda değiltam kuşdilinde altına 10 lt pet şişeyi almış geliyordubiraz süpürge yardımı ile hallettik yolladık siteden dir heralde...
low is low
ae86 gördüm güngörendedirft aracıydı z plaka arabayı güzel açmslar maşallah iyi bişi cıkıcak sanrm
güngören cıkısındada ezn s2000 görüldü![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Caddede dün aksam kırmızı rx7 gördüm.Sanırım türkiyede tek 34 FB 41..?? Unuttum plakasını.Araçta gördüğüm kadarla hks egsoz vardı. Çok güzel gidiyodu sesine kurban![]()
Legen...wait for it...dary!
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)