ac 106'yi sahilyolunda catladikapiya girerken sultanahmete girerken gordum karsi seritteydi, korna caldim sellektor yaptim el falan salladim selam verdim o ise bir sellektor bile yapmadi![]()
ac 106'yi sahilyolunda catladikapiya girerken sultanahmete girerken gordum karsi seritteydi, korna caldim sellektor yaptim el falan salladim selam verdim o ise bir sellektor bile yapmadi![]()
Yeşilköyde station siyah GC8 park halindeydi BAH plaka smart yine yeşilköyde sahilyolundada Ercan abi UZ 106 karşı şeritte gördüm![]()
HKA 64 TT Emirgan'da , UL 106 Etiler yokuşunda , bir de dün akşam forum istanbul buluşmasındaki mavi civic Mecidiyeköy de , bir de mat sarı sürüngen vos Reina'nın orada görüldü![]()
Bebekte mat sarı olan vos u ve beyaz 124 ü gördüm sanırım VA plakaydı selam verdim ikisinede aldılar selamımı![]()
Bu aralar bizim ev haraketli mkt Tuner Faruk Halo Servan emresener Oguzhan öksüz
Atölye Ozge sulhi
Kumburgaz tunç haci murosarı s2000
Dönüşte 4 honda civic biraz gazladik![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Vatanda mat sarı megan.
avcılardan topkapı istikametine giderken avcılara daha yakın bir yerlerde sarı cok şekermi şeker bir vos vos görüldü, arka lastiklerdeki kamber cok hosuma gitti.. korna calınarak selam verildiburadanmıdır değilmidir bilmiyorum arkadaşı tabi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)