maslakta bi 206 rc gördüm beyaz , önünde daylight led vardı , oz jantlı , sabihinin içeri girmesini bekleyip 3 tur falan attım arabanın etrafında deli gibi yağmur yağmasına rağmen , maşallahı vardı , çok güzeldi.
Birde floryada EDL 21 e46 3.16 gri renk , var mı tanıyan ? önemli.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Az önce tem bağlantı yolundan sonra ikitelliden maskoya giren sanırım mat turuncu kaplı megane coupe vardısiteden die hatırlıyorum..
Plakasını unuttum...
Kornaya bastım da duyulmadı galiba (ilk geçişimde biraz fazla hızlanmışım o yüzden geçmiş gibi oldum![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
az önce gölbaşında evde oturuyom sokaktan manifoldlu şayin sesi geldi perdeyi kaldırdım karşımda hakan typer duruyor![]()
Oğuzhan ben biliyorum çocukları , abilerini falan da biliyorum buralarda oturuyoruz çünkü hemen herkes bilir birbirini sen daha iyi bilirsin
Ben eğer burdan bi akrabası bişeyi varsa -benim araba zaten belli dikkat çekiyo- sonra bunlar 16 yaşında çocukla bilmem neyiyle uğraşıyo demesinler diye sordum tanıyan varmı diye.
Her konuşması bozuk adamdan kaçıcaksak işimiz var
AF nin sonunda gördüysen hararetli hararetli bunları konuşuyorumdur büyük ihtimalle bizimkilerle![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)