Bugun Piyale Paşada EP3 VOP u Gördüm ben dolapdereye o kasımpaşaya ayrıldık tabi ayrılırken vududu yaptık herkes bizi dinledi![]()
Bugun Piyale Paşada EP3 VOP u Gördüm ben dolapdereye o kasımpaşaya ayrıldık tabi ayrılırken vududu yaptık herkes bizi dinledi![]()
HHS plaka evo6
TA plaka evo
AP plaka s2000
Y ile baslayan plaka gc8
Bu araclar avrupa yakasi e5te goruldu.buyuk ihtimal rolling vardi. Hhsde kilolu bir abimiz s2000 gazlayinca polis sireniyle 'baba napiyor bunlar?' Diye seslenmeyi ihmal etmedi![]()
.
dün öğlen batıkent metro ışıklarda tdi power serdar görüldü
akşamda anadolu bulvarında basar13 görüldü
jad plaka typer z.burnuda
juf plaka 106 ve VD plaka bmw merter mc de ve bi kaç araç daha görüldü ama hatırlamıyorum..![]()
tabi ya ...
gecen gun merkezefendi tunelinin orda yuruyordum akşam 10 civarı,,, bi baktım ha ta ta ta ta ta tunelden biri gelyodedim kim bu satte
bi baktım jad 41
elimle nice işareti yaptım,,2 kişi vardı arabada 2 side bana bakıyor,, anlamadı buyuk ihtimal ne yaptıgımı![]()
sonra gitti ilerde tekrar bastı sesi taa bana kadar geldi
dedim icimden "" lan ne guzel ses cıkartıyor bee"""
kazasız belasız JAD
tşk
Rıdvan.![]()
RNZ Sefaköy. FAZ Saya yokuşu sonunda...
Cumartesi gunu 06 GB....plakali kirmizi 306 GTI Vedat Dalokay nikah salonu onunde goruldu.Bugun de 06 GT... plakali fume renk,yesil jantli AE86 goruldu.Ikea istikametinde cevreyolunda ilerliyordu.
tuncu gördüm. ben polis çevirmesindeydimtabi bişi yapmadılar.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bende senı gordum thollga![]()
harbıden ne ısın vardı nan senın orda![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)