User Tag List

Sayfa 402/1235 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon
23448 sonuçtan 7.620 ile 7.638 arası

Konu: Bugün trafikte hangi TT uyesini gordunuz ?

AG0463 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayni flim gibi olmus,cok hizlisin sen devamli trafikte bir action halindesin bizde gazlioruz edioruz ama bunun reklamini hic yapmioruz.Neyin pesindesin?
    1 kere hızlı kullanıyorum kimse görmüyo mu beni dedim. biri tersledi. şimdi başımdan geçen bi olayı paylaştım. sen tersliyosun. üstüne de biri haklıymışsın gibi sana destek oluyo sizin amacınz ne ben anlamadım şuan

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AG0463 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 kere hızlı kullanıyorum kimse görmüyo mu beni dedim. biri tersledi. şimdi başımdan geçen bi olayı paylaştım. sen tersliyosun. üstüne de biri haklıymışsın gibi sana destek oluyo sizin amacınz ne ben anlamadım şuan
    geçen tersleyen değilde olmaması gerektiğini anlatan bendim. simdi sen ciddi anlamda kendini haklı görüyormusun?
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğru terslemedin, de haksız durumda olmamı gerektiricek durum ne? yaptığım hata neresinde burda paylaşmamın. trafikte yaptıklarımı sormuyorum..

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Time-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dun aksam merter mc'te sanirim oguzhan oksuzu gordum, arabadan selam verdim, tanimiyorum ama ayip olmasin dedim

yau kusura bakma ben anlayamadım , bana mı selam verdiğini tekrardan özür , bidahakine tanışalım insallah
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğru terslemedin, de haksız durumda olmamı gerektiricek durum ne? yaptığım hata neresinde burda paylaşmamın. trafikte yaptıklarımı sormuyorum..
    haksızlığına ben karar veremem ama onu bunu sıkıştırıp şans ile kabiliyetini kullanıp aralardan geçip v.s. şeyler yapıp buraya yazman inan youtubedeki tiky memodan farksız kılıyor seni. böyle şeyler yapıyorsan buralarda yazma. Sonra bi gün birisi yazar ag plakalı poloyu fena denk getirdim forumda yazdıkları aklıma geldi önüne krp bariyerlere soktum inş kaskosu vardır diye. sence hoş olurmu.

bu olaylar senin özelin olsn yaparsn geçersin sende kalsın bu konuda Forumdan gördüklerini yaz bizde yazalım öyle geçsin gitsn.

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün yköyde, livestrong samet ,ud focus emre, tk corsa ahmet , boozer bilal , hh jetta bartu , ngv cooper tunc , nires aziz , +
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ag plakalı poloyu fena denk getirdim forumda yazdıkları aklıma geldi önüne krp bariyerlere soktum inş kaskosu vardır diye. sence hoş olurmu.

türkiyemizde boyle bişey yapabilicek beyinsizlerin olduğunu herkesi kendim gibi düşünerek farkedemedim sanırm teşekkürler tavsiyen icin. editledim mesajı. keşke ilk başta boyle yazılsaydı da konuşulmasaydı hic bu konu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    türkiyemizde boyle bişey yapabilicek beyinsizlerin olduğunu herkesi kendim gibi düşünerek farkedemedim sanırm teşekkürler tavsiyen icin. editledim mesajı. keşke ilk başta boyle yazılsaydı da konuşulmasaydı hic bu konu.
    ve sana son tavsiyem evde bekleyenin arkanda sevenin varsa öyle hareketlerden kaçın sana bişey olmasa bile heycana kapılan birisine kaza yaptırırsn vicdan azabı yaşarsın .

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabah 7,30 gibi DNS plaka kırmızı subaru güngörenden mertere kadar peşpeşe gittik...
    tabi ya ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "ben buraya yaptıklarımı yazdım, birisi bana bileylenmesin o da beni sıkıştırmasın" diye mi yaptığın saçma sapan hareketler yazmayacaksın..

Trafikte yaptığım hareketlerle insanları tehlikeye soktuğun için pişman değilsin, buraya yazdığın için pişmansın ha? Niye çünkü mimleneceksin, ifşa olacaksın, tanınıp yolda birisinin seni sıkıştırmasından korkacaksın.. O yüzden siliyorsun yazdıklarını.. Süpersin süper.. Aferin!

Önce bu tip hareketler yapmamayı öğren sonra da bu tip şeylerden korkma.. Akıllı olun biraz ya!

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim bir amacim olsa hic cekinmeden direk acik acik solerim cekinmem!Ama sen surekli bur konuya giriosun sole makasa girdim bole makastan ciktim sunu sole sikistirdim vs vs bir reklam pesindesin!inan burda kimsenin umrunda degil senin soforlugun yada yaptigin isler
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen gün eser e bi makas koymuşum aklı gitti zor topladık

ahaha tamam ya uzatmayın
    Livestrong

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu makas olayındaki megane ben değilim bilinsinde

ben seyitoğlunda oturur modda görüldüm
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen gün eser e bi makas koymuşum aklı gitti zor topladık

ahaha tamam ya uzatmayın
    ya samet uzatıcam arkadaş, araban basık diye karşı şeride makas atar gibi cukurdan kaçıyosn bunu yazmazsam sana ayp banada yazık olacakdı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya samet uzatıcam arkadaş, araban basık diye karşı şeride makas atar gibi cukurdan kaçıyosn bunu yazmazsam sana ayp banada yazık olacakdı.

Offf fena yakalandık siz siz olun yapmayın
    Livestrong

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla arkadaş genç bi kardeşimiz herkesin dönem dönem bu tür şeyleri oluyor. yanlış olduğu konusunda hemfikirim ama gereksiz derecede sert uyarıda bulunuldu bence daha uygun dille anlatılmalıydı anlatılmak istenen konu.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla arkadaş genç bi kardeşimiz herkesin dönem dönem bu tür şeyleri oluyor. yanlış olduğu konusunda hemfikirim ama gereksiz derecede sert uyarıda bulunuldu bence daha uygun dille anlatılmalıydı anlatılmak istenen konu.
    Gonuşma layn ! senide görsek iyi olcak arada bi
    Livestrong

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTec SeCo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şuan melih-ö yü gördum avcılarda
    Park halindeyken gördüysen melitadaydık hareket halinde gördüysen eve gidiyordum a veya b
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "ben buraya yaptıklarımı yazdım, birisi bana bileylenmesin o da beni sıkıştırmasın" diye mi yaptığın saçma sapan hareketler yazmayacaksın..

Trafikte yaptığım hareketlerle insanları tehlikeye soktuğun için pişman değilsin, buraya yazdığın için pişmansın ha? Niye çünkü mimleneceksin, ifşa olacaksın, tanınıp yolda birisinin seni sıkıştırmasından korkacaksın.. O yüzden siliyorsun yazdıklarını.. Süpersin süper.. Aferin!

Önce bu tip hareketler yapmamayı öğren sonra da bu tip şeylerden korkma.. Akıllı olun biraz ya!
    yaptıklarımdan pişman olduğum icin yazmıştım yanlış anlaşıldı. ayrıca siz kendiniz de benimle boyle bi uslup ile konusucak yetkiyi nerden buldunz onu anlamadım tanımam etmem. ki arada bi de 15 yaş fark var. güzelce uyarmak yerine havalı havalı mesajlar... neyse hatalı benim trafiğin icine ettiğim icin özür dilerim ABI....

şaka gibisinz kusura bakmayın..

Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim bir amacim olsa hic cekinmeden direk acik acik solerim cekinmem!Ama sen surekli bur konuya giriosun sole makasa girdim bole makastan ciktim sunu sole sikistirdim vs vs bir reklam pesindesin!inan burda kimsenin umrunda degil senin soforlugun yada yaptigin isler

uzatmak icin deil aramızda soğukluk olmasın diye yazıyorum bunu herhangi bi art niyetim yok sana karşı. 1.si trafikte yaptığım gereksiz ama yapmaktan zevk aldığım şeyleri surekli yazmıyorum dediğim gibi bu 2 oldu. ikincisi kimseyi sıkıstırdım diye ovunmedim ovunmem de ablamda kullanıyo araba annem de babam da vs vs. 3.su ise ben burda yaptığım yanlıstı; o megane daki arkadaş orda kaza bile yapmıs olabilr korna caldılar baya ona son anda kactı cunku. eğer ceza yediyse veya kaza yaptıysa gaza getirdiğim icin üzgün olduğumu belirtmiştim. sadece makas kelimesini ordan çekip (tekrar soyluyorum amacım sizi kırmak, kızdırmak deil) bilinçsizce bi cevap attınz. arkanızdan da joyteam diye bahsettiğiniz diğer 106cılarda tepki koydu. abimde de 206 vardı biliyorum 106 ve 206 lar nası gidiyo otobanda. o sebeple 106 tayfasının bana tepki koyması zoruma gitti. bu sebepe sacmaladm da biraz. kusura bakmayın tekrardan. ellerim kırılsaydı da yazmasaydım o mesajı ellerim kırılsaydıda geçmeseydim o 2 arabayı orda.. 3-5 mesajla bi insanı cok guzel soğutuyosunz forumdan teşekkürler.. uzatmaya da gerek yok lutfen cevap yazıcaksanız ozelden direk bana yazın konuyu dagıtmayalm daha da..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)