bugun bızım okulda kızın bırı aa ferrarıye bak sarı ama ıgrenc dedı donup baktım lımon sarısı peugeot rcz jantlarda kırmızı dıkkat cekıcı olmus kımdır nedır bılmıyrm ama![]()
bugun bızım okulda kızın bırı aa ferrarıye bak sarı ama ıgrenc dedı donup baktım lımon sarısı peugeot rcz jantlarda kırmızı dıkkat cekıcı olmus kımdır nedır bılmıyrm ama![]()
Dün Bir tane sartı jantlı siyah s2k yı dereyolu - talatpaşa köprüsünden içeri girerken gördüm. arkaya baktım plaka yoktu. kimdir bizdenmidir acaba. önümde araçlar vardı korna çalamadımda önünüde göremedim.
Eski Araçlarım: Civic EG 1.5EX/Suzuki Swift 1.3/Mitsubisihi Carizma 1.8 GDİ/Flash S 1.7/Civic EF 1.5/Mondeo 2.0 Ghia/Mondeo 2.0 Ecoboost
Şu Anki aracım: Fiat Bravo 1.4 T-Jet Super Sport
Sus 69 Siyah s2k Köprüden kadıköy istikametine önümden gidiyordu. Emniyet Şeridi'nden geçtim kendisini böylece s2000 gecmis olduk Hyundai ile![]()
imza yok paraf atim.
emre D ile görüşüldü,
alicanrs , ac106 okan, istinyepark önü civarında by megane emre e idi eğer yanlıs görmediysek
cvk fena olmus maşallah![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bugün yanlış görmediysem ZZ TurboIes' i gördüm Kocatepede, ama Advan'larını göremdim beyaz jant vardı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)