şimdik anılkarakaya görüldü dükkanın önünden gecti selam verdi sadece çay için durmadı öle olsun![]()
geçen bende anılı rami trafiğin orda karşıdan gelirken gördüm üstüne kırdım oralı bile olmadı ne vurdumduymaz adamsınteybi bızıklıyordu
![]()
Dün low rider yavuzcum milkshop engin anılkarakkaya batu baska kım vardılahaha bıde gecenlerde gks typer ı gordum bkoy opetın orda
- K -
________
Dr.Ecu
az önce marmara forum yolunda KUK cupra ve efes pilsen arkasındaki bi siteni otoparkında YS plaka beyaz 200sx s13 görüldü...
tabi ya ...
Yanlış hatırlamıyorsam GRE plakalı gri renk GT-R R35 Skyline bir anda aynada belirdi sola çekilldim sağdan fırladı gitti. Sesi görüntüsü müthiş. Daha önce kıbrısta görmüştüm Türkiyede aynamda böyle bir araba göreceğimi tahmin etmezdim. Maşallah
E-5 avcılar istikametinde Dragger goruldu selam verildi,donustede beyaz SI sedan goruldu,selam verildi![]()
onur.gti merter mc7/24 hizmetinizde
![]()
dün gördüklerim aklıma gelenler
eser ayvaz anıl ayvaz yunus kg emre rxt okan ac6310 sinan s crc ramo merter mc onur gti
***** mekanda cvk rs ue 106 zm 500 106 ahm performance vs vs![]()
JoYTeaM
bu sabah b.köy venus cafe de jap 01 görüldü..
dün nisantasinda ozan celenk ile beraber arenimo ziyaret edildi muhabbetin dibine vuruldu sonra .okumuz dondu![]()
![]()
"Wagen"thusiast
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)