dbs type r
Hayallerinle Yaris | Facebook
evet o araba Umıt Dogan da su anda Ankara ıcınde gezıyor![]()
Hergun gordugum uyeler goruldu. (hergun fix is hayti vs 6 uye goruyorum)
Uyelerimizden Cem Yilmaz Goruldu G kasa ile selamlasilip sohbet edildi.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
HNG 57 polo gti maltepe üniversitesinde görüldü önünde beyaz bi gti gidiyordu beraberdiniz sanırım
tuner faruk mertk görüldü karışılıklı yemek yendi faruğu gülme krizine sokuldu navigasyonla evi tarif edildi
ramorex görüldü makaranın dibine vuruldu![]()
"Wagen"thusiast
tk dayım evet.yoksa ne işim var b kapısı otoparkındaya geçen resimler paylaşılmıştı başka araçlar vardı senin araçta bonus gibi koyulmuştu orda görmüştüm resmini.dün ilk defa gördüm öğle arasıydı birde.sen tk damı çalışıyosun ?
ayfoncu abimizinmiş demekservis bekliyordumda dikkatimi çekti plakaya baktım dedim hatırlıyorum bi yerden
![]()
[QUOTE=Kadyr;5755897]tk dayım evet.yoksa ne işim var b kapısı otoparkındaya geçen resimler paylaşılmıştı başka araçlar vardı senin araçta bonus gibi koyulmuştu orda görmüştüm resmini.dün ilk defa gördüm öğle arasıydı birde.sen tk damı çalışıyosun ?
Aynen tk dayım bende o gün izinliydim hekimlige geldim bi 10 dk lıgına bıraktım aracı yoksa orda bırakmak ne mümkün![]()
Autojoy da eser 106 yatistaydi..bahcesehir de f&f car clean faruk_vtec le ve abisi fatihle yikama ve cila yapildi
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)