Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
avcılarda full basık bi vd plaka fiorino arkadaşla kornalaştk yolda ama aramızdanmıdır
bir saat önce uf plaka bordo 106 gti gördüm 2-3 araba öndeydi harbiyede
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ataşehir shell'de biraz kıpırtılar vardı gibi![]()
Honda Tech garajda Mertcan ve GokhanErol ile gorusuldu
Şaşmazda UtkuSelamoglu'nun dukkanda metinalan ile tanisildi. Akabinde Utkuyla ayara cikildi![]()
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
bugun sarı rocco görüldü nato yolunda 34 SRJ 60 . dı sanırım cok güzel araç maşallah
ümraniyede kırmızı 34 VTC 40 S2000 görüldü ,Bmw E36 nun arkasında gidiyordu 1. vitesteydı sanırım egzos sesi çok tatlıydı![]()
veee Altunizade de 34 JUM 33^
![]()
Sonunda forumdan birilerini gördüm. İkitane s13 teki spawn diğeri dorukky. Onlarında beni gördüğü kesinYani yazılmasada birileri beni gördü..
Merter Mc te de iki dakka durdum belki orda'da gören olmuştur.
GT , TR , AEE Astra J ler , basık kangoo , Gökhan corsa ,vv gti ve siteye üye olan baya bi kişi görüldü bu akşam![]()
Livestrong
Zaten ben gidiyorum, Şahinciler doluşuyo bir tanesi var çatapatcı kulağımın dibinde telefonla konuşurken sıktı açık olan kulağım çınlıyordu dibimde kontak aç kapa yaptı, yarım saat sonra Polis damladıAbi geçen 2 hafta falan önce gördüm seni tam çıkıyordun yetişemedim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)