34 JA 8783 s2000 Sinop'taydı. Sahibi bizden biriyse veya tanıyan varsa maşallah demek istedim gergin görünüyordu![]()
Bugün sabah 9.30 civarlarında Merter'in biraz ilerisinde beyaz bir Scirocco patlamıştı, inşallah forumdan değildir.
34 HR 4554 Beyaz megane 3 . Basık, siyah jantlı Afyon Mc Donaldsta gördüm 2eylül pazar akşamı
TB4BSA
onlar kanka Enginkonusuda vardi yanyana fotolari filan, bende cok goruyorum anadoluda
22.00 sularinda istinye cetesi goruldusaga sola daga tasa sikiolardi, sonra ayni kafeye oturduk, aralarindan tanidiklarim Az306 Gokhan, Emr53 kardesim, abisi Evren, Emre D., daha 1 suru arkadas vardi
edit: yenikoy'de HL Leon goruldu![]()
what goes around.. comes around..
tekirdağa giderken kırmızı galiba typerdi 34 ta plakalı typer gördüm
Geçen gün Emre Demir'i görmüştüm İstinye Borusan önünden üstünü açmış gidiyordu.Gözlükleri de çok beğendim =) İkisi saat önce tekrar gördüm Yakamoz Cafe'de yanına gelip biraz sohbet etmek isterdim ama çok kalabalıktı.Arabaları dizmişlerdi çok şık görünüyorlardı.Ama Bmw cabrio'yu göremedim beyaz 106 ile mekandan ayrıldı =)
Sanıcak bu çocuk beni mi takip ediyor =) Aynı semtte olunca karşı karşıya geliyorsunuz haliyle
pazar günü saat 15:15 gibi EH vtec ümraniye ikeanın civarlarında görüldü![]()
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)