kuruçeşme kahvesının orda saat 6.30 7 gıbı tc plakalı kırmızı bı type-r görüldü. maşallah çok güzeldi![]()
kuruçeşme kahvesının orda saat 6.30 7 gıbı tc plakalı kırmızı bı type-r görüldü. maşallah çok güzeldi![]()
35 plaka full basik kirmizi bir EF civic gordum onumden U donusu yapip yurudu guzel citirdan bir egzoz sesi vardi tutuldum..)
Asıl sancı uyandığında..
reşatatatataatat'la resim çekmeye gidiyoduk florya sahil yolunda arkamıza baktım RamoSİ takıldı nerden çıktı bi anda anlamadım ama güzel oynadıkarabası çok ciğerli maşallah
![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
melih özlem nerde dükkan görse dalıyo zaten hangi dükkana gitsem orda koku isteyen yokmu diye bağırınıyoahuahauahuaha bu akşam gördüm yine floryada ama evlat cliomuz yoktu
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Bugün akşam 7 civarı, FSM Den çıktıktan sonra kadıköye doğru ilerlerken yeşil S2000 i gördüm, sanırım SRC 28 di plakası.. İyiydi sesi![]()
Emre Kalkan
alper_vns görüldü turan güneşte x5 le aşagıya dogru iniyodu![]()
dm plaka cooper s gokhan abının aracı sanırım yesılkoyde park halındeydı madonun ust sokagında.
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
izmit civarında gri 41 rr plaka typer ı gördüm otobanda bi yarış motorunun peşinden sıkıyodu![]()
SM PERFORMANCE
yanlıs gormusum pardon JR EVET hatrladım maasalh sııznkınede dkkatler uzerınde![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)