dün akşam FOG plaka s2000 gördüm Beylikdüzünde. siteden mi bilmiyorum ama.Peşinde eksoz sesini dinleye dinleye gittim vallabir ara yanına geçip bas dedim ama yok oldu arkadaş.
Maşallah araç çok sağlamdı.
dün akşam FOG plaka s2000 gördüm Beylikdüzünde. siteden mi bilmiyorum ama.Peşinde eksoz sesini dinleye dinleye gittim vallabir ara yanına geçip bas dedim ama yok oldu arkadaş.
Maşallah araç çok sağlamdı.
dun mc fenaydı polısler falancıkısta e5 te gri ve kırmızı polo gti yanyanaydı aralarına gırdım
2 ye aldım uzadım
![]()
![]()
saat 11:30 gibi beşiktaşta jum 33 plaka sıyah typer duruyordu siteden mi bilmiyorum ama maşallah kara şimşek gibi![]()
dün 4 gibi bakırköy e-5 de yeni ibiza gördüm forumdan bir arkadaşındı sanırım görmüştüm resimlerini çünkü arka difüzörü vs makyajlıydı haliçe kadar kovaladı sağolsun![]()
Merter Mc boku çıkan bir yerdi zaten oraya bile bile gitmekle iyi olmamış. Honda Jazzı egzoz ucundan bağlamışlardı orada sadece yemek yemeye girmiştim. 2007 senesiydi o zamanın sivilleri sonradan bayağı pişman olmuştu bağladıklarına başları çok ağrımıştı.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Fırlama chn53 görüldü ama trafikte değil,bizim mekanda...Blur oynuyorlardı geldiğimde
Maşallah ej güzel duruyordu ama.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Aynen akşam bende ordaydım o tofaşçılar lastik yakmalar
1 tane getz redline geziyo heryerden allah korusun vurucak birisine çaça bişy ekler ledler felan :s ehliyeti ıslatıyodu galiba
Biz tam çıktık benzin aldık çıktıktan sonra çekiciler gelmiş...
içerenköy carrefour otoparkında nuv plakalı 300zx i gördüm ufaktan bi egzoz sesi dinletti![]()
Gece 12:30 gibi Kavacik'a gelirken BB plaka gri bi 206 RC gazliyordu cikista pesine takildim acaba Schumi mi diye de, yan sinyallerin bagli olmasindan belliydi, degilmis zaten
Bir de Anil Karakaya Fener Happy Moonsta romantik bir aksam yemeginde goruldu![]()
Dün merter mc den geçtiğimde sanırım saat 22:00 civarıydı benzinlik içi dahil araç kaynıyordu ve içlerinden bir adet doblo polis aracı gördüm sanırım o dk olan olmuş 30 araç rahat vardı,
Merter MC i oldum olası sevmedim, Neredeyse hiç gitmedim gibi bişey. 2 yada 3 kez gitmişimdir her gittiğimdede Arka tamponumda farklı arabaların boyaları vardı, Ehlieti alan bebek oraya geliyor. Zihniyetine sokiyim.
#KGdetanirlar
Dün bizde merter mc nin önünden geçtik 22:00 gibi 2 ekip otosu vardı.Bayada ortalık kalabalıktı.Sonra 22:35 civarında geçtiğimizde çekici gelmişti
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)