incirli K plakalı bi s2000 baştan sona yardırdı maaşallah.
basın ekspres ayrımında da (uykusuzluktan hatırlayamıyorum tam ama ROB plakalı bi type R onun da sesi iyiydi =) ama uykumu kaçırmaya yetemediler :P:P
incirli K plakalı bi s2000 baştan sona yardırdı maaşallah.
basın ekspres ayrımında da (uykusuzluktan hatırlayamıyorum tam ama ROB plakalı bi type R onun da sesi iyiydi =) ama uykumu kaçırmaya yetemediler :P:P
dragger yavuz abi dün beşyolda görüldü korna çaldımama ayıkmadı sanırım![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
na plakalı crx görüldü akşam
Dun aksam Uskudar sahil ee plaka moonrock s2000 ardindan kirmizi bir s2000 dha ama plakasini net goremedim
Yeni kasa kırmızı ön cam filmli amerikan parklı egzozlu opel astra gtc burdan mı ? Burdansa selam olsun..Sağ sol yapıp 1'de oturan bendim. O arkadaş görünce hatırlar beniAcıbademde gazladık.
low-rider bostancı köprüsü e-5 harem istikametinde
berk (berk34) ile birlikte bizimkent medicana'nın arkasında kuk leon cupra görüldü,sakin sakin ilerliyordu,forumdan sanırım araç.Aynı yerde JM plaka siyah S2000'de görüldü ama burdan mıdır bilmiyorum.
Az önce semtte ceviz ağacındaydık.CVL 52 plaka ep3 typer'da oradaydı.Maşallah filmlerle çok yırtıcı duruyor.
Cem abi'de az önce acıbadem ışıklarda czz 10 1.16d ile görüldü maşallah onada jant basıklık yakışmış.
Merter Mc karışmış sanırım ekipler vardı baya. çekici üstünde duran çözemediğim bi araba ile..
can yakmışlar aynasızlar
dün kasımpaşada ET Jettayı gördüm![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)