34 VV 2885 Kırmızı golf mk5 R32 bodyli gören yokmu hiç yavbu konuda fazla fransız kalıyorum
Edit: Perşembe günü öğlen haramidereden avcılar tarafına giderken yolda 34 DGE .. plakalı cooper s jcw krem rengi gördüm.. Burdan mıdır aceba?
34 VV 2885 Kırmızı golf mk5 R32 bodyli gören yokmu hiç yavbu konuda fazla fransız kalıyorum
Edit: Perşembe günü öğlen haramidereden avcılar tarafına giderken yolda 34 DGE .. plakalı cooper s jcw krem rengi gördüm.. Burdan mıdır aceba?
Başakşehir Mado da - Merter MC gibi olmuş bugun megane beyaz mavi sirocco vadı bide gördklerim ola bilir bi kaç tane daha vardı hatırlamıyorum kırmızı HR gti senmisin ?
kanlıca sitesinde ?
radyo bilkentin partisinde bi dunya araba gordum hangileri tt den bilmiyorum plakası aklımda kalanlar ruh rocco, you colt, 3 4 tane polo gti, bordo bocanegra ve m3 corvette mustang falan![]()
beşyol sanayide ahmet yılmaz ve kry EF honda ismini hatırlayamadım kusuruma bakmasındiğer gördüklerimi zaten hergün görüyom ondan yazmadım
![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Emre Peşekersoy önce arabası Aydın Üniversitesinin önünde görüldü eski günleri yaad etmeye geldi heraldeDaha sonrada yarım saat önce falan yine Emre Çalışlarda 2 dk araylada Low-Rider 207 RC Lemans ile görüldü
Bugün Customworks e gelen baya bi arkadaş vardı görünce yazarlar zaten![]()
bc s2000 okmeydanı e5 de fume s2000 sanrm rmz idi b.evler yanyolda bu sabah goruldu
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
06yt999 plakalı e92 m3 cok hoş egzoz sesi var bolu ismailin yerinde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)