"K" 106gti şuan ofisin önünde durdu 2arkadaş yer değiştirdi sahile doğru iniyolar![]()
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
Turuncu dip basık Megan Plakası dzydi trafiğe kan doğrayıp kayboldu gitti Maşallah araba kara tren gibi gitti.
Evo 9 Evde Yokuz
KD VTI ' ı iki gün önce yani pazar akşamı bende Süreyya Plajında gördüm İdealtepe'de oturuyorum zaten, aracın yanlarında kimse olmadığından selam veremedim.. hatta bizdede siyah Golf GTI ABT vardı KD nin arka köşesinde yer bulduk oraya park etmiştik.. ama inerkende binerkende kimseyi göremedim![]()
ig: erayender
Güngörende mavi tek kapı golf 4 görüldü..
plakası 06' idi yanılmıyosam..
şöför koltuğu ile ilgilenilmeli en kısa zamanda yakışmıyor o araca![]()
- Bize Her Yer TRABZON
S plaka sarı s3 ve mer 22 ibiza suadiye s virajında görüldü..
onde polıs cakarlı 34 plakalı sıyah rocco dun kecıoren fatıh koprusunde gazlıyordu..
eyer forumdaysa o arkadasa uyarım mılletın gotune gırıp polıs sirenı ve cakarıyla yol ıstemesın bıgun ters bırıne denk gelır paket ederler adamı valla![]()
Hbf01 cupra bostancıda görüldü
Jt Clio 4 Burak Abi nurşifa ışıklarda görüldü artık nasıl bir ses açtıysa caddede Yusuf Güney - Ördü Kader Ağlarını yankılanıyordu![]()
Kırmızı Ducati sürücüsüne sırtında mavi bir çanta ile. Kim bilmiyorum ama birbirimizi kollayarak çok güzel gazladık sahibine selam olsun.
He bide STP Selçuk u gördüm. Gerçi o beni gördü.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)