Gece 12 den sonra rahmanlar mc de, VT plakalı lacivert vtec li abilerle muhabbet ettik01 bks plakalı rs mc teydi
maşallah çok temiz duruyor
vw ciler maltepede sahildeydi tam takım yine
![]()
Gece 12 den sonra rahmanlar mc de, VT plakalı lacivert vtec li abilerle muhabbet ettik01 bks plakalı rs mc teydi
maşallah çok temiz duruyor
vw ciler maltepede sahildeydi tam takım yine
![]()
AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
İstanbul / Kartal
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
Geçtiğimiz perşembe ve cuma günü İstanbul ve İzmit civarlarındaydım... Sabah 6 gibi Salacak sahil yolunca Füme bi Teg Gördüm viper jantlı... Sonra akşam üzeri Bağdat caddesinde Full stock görünen 200sx gördüm o da fümeBuradansalar selamlar diyelim
Maslak sanayide 2 İstinye park kapalı otopark girişinde 1 kez olmak üzere 3 kez de askıda kaldım
O kadar da dikkat çektim halbuki ama benide gören olmamış
![]()
Az once cevizli yeni ust gecit yolunda e plaka gsi i gaza getiren 200sx guzel arac keske basmadan korna calsaydin
Burdansa selam olsun
PD 130
C.tesi akşam Tufan JOB34 ve Arenimo (ki) İzzet efsane - onu söyliyim, dün akşam da M.köy'de DN plaka GolfR görüldü..
Kimseyi görmedim de buara şey sorcam. Neden tech hiç bi buluşma yapmıyor ? Yapıyor da benim mi haberim yok![]()
Cumartesi 20:00-21:00 civari bir scricco guzel tehlike yaratti kopru uzerinde, buradansa tekrar kulaklarini cinlatiyorum. Koprude sag seride gecerken kamyonun arkasindan mi nereden ciktigini bile gormedim, yok yani bir korna cal yada frene bas birsey yap.. Oradan illa gecmek zorunda da degilsin, sanirsin olumune yarisiyor kesin gecmesi lazim.
O arkadas kimse dua etsin arabanin ustu acikti ve turbo sesine uyandim yoksa sag bariyerler hareketlenirdi.
Bk 0893 yada 0983 beyaz corsa eger forumdansa umarim yanimda kimsenin olmadigi zamana denk geliriz pkalani ve seni tretuardan kazirlar
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
ROL plaka corvette c6 buradan mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)