Berkay'ın Er corsa levent metrocity önünden geçerken görüldü önünde plakasını okuyamadığım kırmızı bir corsa daha vardı..
İstikamet büyük ihtimalle baltalima nıydı
Berkay'ın Er corsa levent metrocity önünden geçerken görüldü önünde plakasını okuyamadığım kırmızı bir corsa daha vardı..
İstikamet büyük ihtimalle baltalima nıydı
Atlantiste beyaz fifteen52li corsa c görüldü,siteden mi bilmiyorum
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Mavi kaplama Jetta pendik sahilde görüldü.Ayrıca kırmızı corsa d sport pendik te görüldü plakası ev ya da ey olması lazımdı.panjurunda siyah kaplama vardı
geçen gün ben de görmüştüm galiba
Edit: ankaraymış ben de o sırada kendimi ankarada hissetmiştim zaten![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
evo 55 yada ev 055 plakalı beyaz evo X 1 2 saat önce turan güneşte görüldü sonra e30 touring beyaz yine turan güneşte ve kolej tarafında sct sticker lı beyaz cupra görüldü
Gürcü plakalı sarı s2k turan güneşde dolanıyodu. Siteden mi bilemedim durdurcaktım![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Bu gecenin roll tayfasina burdansa selamlar olsun egzosunuza saglikE6 Gazi mahallesini sahura kaldirdiniz
![]()
TM plaka prelude görüldü. Şaka bi yana görmedim ama bi gün görmek isterim abi bu aralar prelude sardım baya bi![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Dün Fsm de 34 BOF 28 di sanırım siyah M5 görüldü.. burdansa 41 kere Maşallah.. benide görmüştür şirket aracıylaydım.
FatihÖztürk..
1 saat önce İncek-Ahlatlıbel tarafında BK plaka makyajlı beyaz Ibiza Cupra görüldü
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
Bugün E5'de 34 EC plakalı Leon'uyla Eray kardeşimi gördüm
Minnoştan bi tampon tozu aldık birlikte![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)