Dün tüv orhanlı istasyonundaki blow offlu astra gtc bizden miydi ? Tam çıkışta gördüm. İçerdede görmüştümde çuflayınca dikkatimi çekti![]()
Dün tüv orhanlı istasyonundaki blow offlu astra gtc bizden miydi ? Tam çıkışta gördüm. İçerdede görmüştümde çuflayınca dikkatimi çekti![]()
bu akşam kireçburnu sahilde siyah r35 gördüm gene kireçburnunda fırının önünde beyaz bentley janlı jetta görüldü her ikisinede maşallah
34 YSF plaka mavi cupra ,yine 07 plaka beyaz fn2 type-r akasya avmde görüldü. İkisinin de maşallahı var.
men dakka dukka.
atatürk oto sanayide izzet 350z maşallah inletti ortalığıDev miniyi sürekli görüyorum mashattan'da bugünde girişinde duruyordu çok sağlam duruyor
![]()
Yuvacık'ta bisiklet sürerken baraj civarında yanımdan 06 ROM plaka bir evo geçti, sahibi burdanmı acaba bilen varmı?
34 P bilmem kaç plakalı mavi gc8 otobanda görüldü.maşallah sesi ve gidişi güzeldi.burdansa selamlar.
E5 Maltepepark civarlarında siyah supra(karşı seritten gecti , tam kestiremedim ama supraydi %90)burdansa selamlar
![]()
Allah rahmet eylesin, hala satılıklardaymış araç http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...70931374/detay
Cumartesi günü ataşehir baya bi kalabalıktı herkes geceyi bekliyordu sanırım typerlar corsalar falan vette falan vardı bi ara. dd cafe de yiğit abiyi gördüm leonu duruyordu. bizde mazda3 ile gelmiştik sonra efe (czt) ali kemal (bmw) air scirocco, rx8 e36 turbo ege baya fazla kişiydik. güzeldi eğlendik ama bi roll aksiyonumuz olmadı temiz bi şekilde dağıldık.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)