dun e5 de delı gıbı gazlıyan vrs sarı kullanan bayan delı gıbı makas atarak kullanıyordu![]()
dun e5 de delı gıbı gazlıyan vrs sarı kullanan bayan delı gıbı makas atarak kullanıyordu![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Dün akşam 7 gibi boğaziçi köprüsünde ZK type r görüldü, önceki akşam uzunçayırda yeşil bir ek hb gördüm plakası CEM idi sanırım maşallah her ikiside çok güzel görünüyordu.
CCD vti ile Tuner faruk'un eski aracı ka crx kızılay dolaylarında görüldü![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Basın ekspreste 06 plaka mercedes w114 görüldü, maşallahı vardı gerçekten
sultanbeyliden imese giden yan yolda beyaz bi poloyla geldikplakayı tam hatırlamıyorum ama 34 RL olabilir..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Plakasını göremediğim beyaz bi scirocco sabah beylikdüzü tarafında e5'te çok ayarsız bi şekilde makas atıyodu, burdan mıdır bilmem. Hergün kazalar görüyoruz, aman dikkat.
Bahçelievler de mk5 kırmızı oem jantlı golf gt'yi gördüm, arka cam da autoban stickler'lı. Çok kaliteli duruyordu, ateş ediyordu renk, maşallah.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Sabah saatlerinde miniatürk caddesinde Okan kardeşimi gördüm (KNG ep3 typer) kırmızı yaldır yaldır süzülüyordu yolda![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Bugün saat 19:00 gibi cevizlibağda yenibosnaya gidiş tarafında kaza yapmış mavi bi suby gördüm plakası 16 KV di sanırım tam bakamadım en sağ şeritteydim kendisi burdaysa geçmiş olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)