Bilmiosun madem bari atma. yanlis bilgi verme. SL 55 amg 70k eurodan asagi alamAzsin. 80.000 tl temiz sl500 de alamZsin. Leslerini 2002 70-80 tl ye bulursun belki.
Printable View
mersınde 96 model bır e36 coupe gordum 20den acılıs nasıl cıkarırız bu aracı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8115771/detay#
Araç CL55 AMG fiyat 73.000 Tunç'un yazdığında yanlış olan birşey yok..
:) siz fazla bile söylemişsiniz alınacağı paralar 65-70 civarı en fazla oda :)
hocam sen zaten baltayı taşa saplamışın :icon13:
vitesi 5 ten R ye takmışsın resmen... :(
aynen buda kanıtı olmuş :)
bu CL55 amg ile SL55amg arasında ne kadar çok fiyat farkı varmış öle
73 bin tl - 79 bin yuro :D
bariz ne gibi farkları var bunların arasında ???
Bu araba eski 2001-2002 360hp liklerden kistas olamaz 1 . 2. Si turkiye piyasasi sahibinden.com deil. Cl500 fiyatlqrina bakin anlarsiniz. Cl55 sl55 arastiriyorum 80.000tl ye kotu cl500 satilirken akliniz cl55 amg nin 70 to olucagina inaniorsa birsey diyemem.
Dogru karistirmisim ama gene de o rakama o arac yok.
Aynen bu ilandaki araca gore dogru soylemis kusuruma bakmasin. Hata bende oldu. Ama o arac kistas degil benim gozumde.
Akilli konus uslubuna dikkat et !
bence siz akıllı konuşun uslubunuza dikkat edin ben kimseye laf sallayıpta kendim daha büyük gaf yapmadım..
kusuru olan sizsiniz haala devam eden de siz
ben sizin gibi bilip bilmeden atma , sallama gibi aşşağılayıcı laflar etmedim , dikkat ederseniz
kendi eleştirdiğiniz şeyi daha eleştirirken kendiniz yapmışsınız , kötü niyetle yada uslubla alakalı bir ibare yok benim yazdıklarımdada bence kendi yaptığınız şeyin faturasını bana kesmeye çalışmayın :)
Akıllı konuşma teriminin karşılığı nedir lugatınızda bilmem ancak bence siz düşünmeden konuşmuşsunuz ve akıllı konuşmamışsınız ve uslubunuza dikkatte etmemişsiniz , bu duruma rağmen bana gelipte kendi yapmadığınız şeyi yap diye emir kipi ile konuşarak ne yapmaya çabalıyorsunuz oda muallakta
hadi ben akılsız konuştum ok
peki siz akıllı mı oldunuz şimdi bu mu ? anlıyorum :icon_tup:
bence yanlısın var benim işim oldugundan dolayı fiyatları biraz iyi biliyorum ben bunun ticaretini yapıyorum yani şöyle söyliyim cl 500 max.50-60 eder heleki galeriye götürüp satarsanız şaka fiyatlara gider haricinde en temizi dahi 60 dan fazla etmez internet fiyatlarına aldanmayın internette yazdıgı fiyata araba satılmıyor yuksek hacimli ve eski arabada ...
ben e60 m5 e 135 isterken 95 e sattım
165 euro f430 spidera isterkende 132 euroya sattım sıkıstıgım için
yani cl gibi hem tutulmayan hem eski hemde motor hacmi yüksek araba satılmaz satılsada küçük paralar eder .
Bu arada kotu cl500 80 eder demişsin istersen arkadasımda bordo renkte var duzgun araba 46000 liraya alabilirim düşünürsen
hayır 2000 model hasar kaydı var isterseniz 53000 liraya hatasız boyasız 2001 model var dusunurseniz
benim araclarım degil 0507 9711291 telefon numaram yarın ararsanız direk arkadasların telefonlarını verebilirim direk siz konusup pazarlık yapabilirsinzi