ee tabi az kişi olaydan haberdar olunca :)
herkes farklı şeyler diyor :D dur bakalım bi kaç güne çıkar neti :D
Printable View
ee tabi az kişi olaydan haberdar olunca :)
herkes farklı şeyler diyor :D dur bakalım bi kaç güne çıkar neti :D
Sene olmuş 2014, hadi Türkiye'yi geçtim dünya üzerinde ne restorasyonlar var. Ne arabaları adam dediyorlar, yahu 100sene önce üretilmiş, 20senedir yerinden kıpırdamamış arabayı restore edip her sene klasik rallisine katılıyor insanlar.
Amma büyütüldü bu arabanın restore edilmesi.
ahadhaksjdhaskjdhkasd :D :D :D :D :D :D
Şahsi görüşüm, parası olan konuşur şeklinde ama sanki burda alıcıya oyun oynandı.
9600den başladı anında 80 verdiler. Ciddi alacak bi adam niye hemen en tepelerden bi fiyat verirki ?? Ha, net bi fiyat verir kimse almasın derseniz eyvallah ona dicek bişeyim yok.
160-161-162-163...169-170 dendi sırayla. Sonra bi kişi çıkıp 171 verdi. Burda mantıklı düşünün, 170i veren adam 171 verene karşı ciddi bir alıcı olsa 172 veya daha fazla vermezmiydi ? Bence verirdi.
İhalede sırf fiyat yükselsin diye boşa rakam çekenler var. 160 teklif eden adam bu araca 180de verirdi sonuçta... Kendi görüşüm bu yönde.
Alan almış, Allah kaza bela vermesin. Güzel bi şekilde toplayacaklar ve iç çekeceğiz hepimiz o araca bakarken... E30 M3 hemde Cabrio bi de Kırmızı :fire:
alana helal ve hayırlı olsun , umarım yakın zamanda bebek gibi toplanmış bi şekilde karşımıza çıkarda çok konuşan arkadaşlar susar :)
bunları yazan babam değil.
evet aleni sekilde soru cümlesini koymamısınız ama lafı kıvırtarak ima etmişiniz. uzun zamandır yurtdışında olmanıza veriyorum futbolla bir alakamız oda bir teşbih-i beliğ = benzetme yapmıştım anlamadıysanız ben napıyım.
şakşak ? kim aldıysa aldı napim neyim saksam para alanın parası isterse gider kıcını mendil diye siler isterse hurdaya 171bin yatırır isterse son parasını yatırır. türkler derken ? umarım burda doğmadınız/yada vatandaslıktan cıkmıssınzdırki böyle sallayabiliyorsunuz
aylar-yıllar sonra yapılırda resimleri vs. olurda cıkarsa restore halde salya sümüğü akmasın kimsenin ozmn
171 de tıkandı 169 veren neden 172 dıyemedı bana garip bi ihale geldi
inadına veren olur inadına vermeyen olur. ihale adı üzerinde, batak oynarken bile fazla söyleyip batan, batırmak için arttıran olur. bu da o hesap adı üstünde işte :D
Yav amma uzadı mevzu, teklif vermek illa ki arabayı almak değildir arkadaşlar, adam vaz geçtim almıyorum dese 960 lira teminatı yanar, bide 2 ay ihaleye giremez. Bu kadar basit. Demem o ki kıllık yapmak için bile fiyat verilmiş olabilir. Neyse zonguldaktakı ihaleye giden var mı aramızda?
Emin konusuyosam destekli konusuyorum. Gidip Face'den bakip da orda oyle yazmis o almis muhabbeti yapmadim bu forumda. Emre Buyukbayrak ihaleden sonra duydugum ilk isim, sonradan bi iki arkadastan daha duydum, baska bikac yerde de yazilmis cizilmis oralari okumamissin demek ki. Ihaleyle ilgili Face'den tek baktigim sey arabanin icinin fotografiydi, ordan yap hesabi neyi nerden takip ettigimi. Yastan dolayi hurmetim var buyugumsun diye bugune kadar da kusur etmedim, ama biliyosan veya kuvvetli argumanin varsa savun yoksa muhalefet olmak icin yazma bana bu saatten sonra, yeter.
Tasişe r34 gt-r nsx falan gelse millet birbirini vurur heralde :D
ıhaleye 150 kısı katılmıs valla helal olsun cıddı bır katılım
170 veren 172 yide verirdi diye dusunmeyin ordaki ortam cok farkli bazen gaza gelip butceni cok aşabiliyosun, ordaki herkes emimim aklindaki miktarin yuzde 10,20 sini asmistir teklifte, e30 m3 nadide bir arac alana hayirli olsun, para varsa, gerisi bos laf kalabaligi
170 i veren adam 172 yi verse, 171 verende 173 verse bu döngü böyle gider arabada m4 fiyatına gelirdi o yüzden alan adam hayrını görsün, güle güle kullansın. benimde mantık sınırlarımı aşıyor böylesi, saygılar..
Beyler duyduğuma göre aracı alan adamın araç çocukluk hayaliymiş ve o yüzden ihalede kim ne derse desin üstünü verecekmiş ve bu yüzden ihaleyi erken bırakanlar olmuş.İhaleye giren birisinden duydum.300 bin lirayı gözden çıkarmış o kişi.
Sadece bir ihaledeki bir kişiden duyulan duyumdur ne kadar doğru bilemem.
İngiltere'de 30.000gbp ye iyi kondisyonunda e30 m3 lerin fiyatları hatta geçenleri gördüm. Hatta 70.000gbp'ye satılmış Sport Evo'nun konusunu hatırlıyorum. (km de 120.000lerdeydi, öyle çokta az değildi yani)
Almanya'da E30 M3 Carbio fiyatları 40-65,000Euro arası değişiyor.
Ülkemizde adet azlığı vs durumları düşünülürse ederine gitmiş. Sonuçta "hadi" deyince burada bulunacak bir otomobil değil.
facebookta buraya ihaleye gitmeye niyetlenen ama sonra araştırdıklarında alan kişinin direk almak için gittğini öğrendiklerinde vazgeçtmiş
alan kişinin çocukluk hayaliymiş 300 bin deseler 301 diyecek pozisyondaymış
hayal için 170 bin lira verilirmi bence verilir :) hayrını görsün
Helal olsun, hayalini gerçekleştirmiş para adamın mal adamın. Bu araca 170 veren 300 diyecek pozisyonda olan adam a lafım olmaz zaten para mara değil e30 m3 müş derdi bitti gitti O nun oldu :) Güle güle toplar ve inci yapar inşallah
Alan nasıl almış kim almış kaç para vermiş umrumda değil şahsen.alana hayırlı olsun der geçerim. Tek dileğim en güzelinden orijinal şekilde restore edilip müzelik hale gelmesi.
M3 e limited edition yazmak???
:) :) :)
dün akadaşlarımın abartmıyorum üçte biri ihalede idi, 200bine kadar yolu vardı, neden mi? çünkü sağda solda gazlayacak bir araç değil, kolleksiyon aracı... kolleksiyonlarda ne arabalar var, 850CSI ler, 635CSI ler kaç paradan el değiştiriyor piyasasını bilenler biliyor... temiz e46M3 coupe de 10 sene sonra astronomik rakamlara satılacak ama temiz olanlar tabii ki... e36M3 kazasız belasızlar yine aynı şekilde el değiştirmeye başladı...
ben de garajımda e30M3,e36M3 ve e46M3 isterim, ileride o kadar para kazanırsam da hiç acımam basarım parayı...
İyi Paraya satılmış...
fakat teslim alacaklar mı ???
Hafızayı zorlarsak İstanbul Park ın ilk ihalesini kazanan Mecidiyeköy de bir cep telefoncusu idi. Teminat parasına inanılmaz reklam yapmıştı. Adamla kimler gitti tanıştı kimler gidip gazetelere haber yaptılar. Her yerde konuşulur olmuştu. Tıpkı şimdi olduğu gibi.
Bekleyelim görelim.
ya biri benim cahilliğime versin ve anlatsın ne olur.
bir enkadır gidiyor
alan kişi emre b., enka ile ne ilişkisi var biri yazabilir mi? ama bilen biri yazsın oğlu falan gibi kulaktan duyma yazmasın.
Abi madem bu konuda bir bilginiz var üstü kapalı anlatıp durmayın. Kim aldı bilmiyoruz, muhtemelen bu yorumu yazan arkadaşta bilmiyor. Açıklayın ozaman susturun herkesi. Sürekli bi alan kişiyi çok yakından tanıyormuşçasına yorumlar yapıyorsunuz ,kaçınızın muhabbeti var samimi olarak, söyleyin kimdir neyin nesidir. Herkes ona göre yorum yazsın. Bu tartışmanın başka turlu son bulacagı yok
Bu arada cidden olay son bulsun dıye yazdım, bu m3 hakkında tek bır yorum bıle yapmadım bu konu ıcınde. Merak falanda etmıyorum kım aldı ne kadar aldı vs dıye. Sadece tartışmalar son bulsun bari.
alıntı yaptıklarımı iyi oku bence, senin gözünde plaketsiz araç limited edition değildir, OK sen öyle devam et, reno5 e limited edition yazınca da emin ol 250 bin lira olur.. ben ne yazıyorum sen nasıl cezap veriyorsun, senin için e30M3 'plaket' olmadığı için klasik de sayılmaz, nadir de sayılmaz o kadar para da etmez, bu senin görüşündür, sanırım bu fiyatı görecek bir 'plaketli' reno modeli olmadığı için hayal kırıklıkları içinde yazdın o ilk mesajını...
haa bu arada mesela maserati ghibli'de de 'plaket' yok, o da 200.000 tane üretildiği için olsa gerek...
abi sen neyin peşindesin :D
renault bir örnekti sadece. ben bir marka fanatiği değilim, bana böyle bir sıfat koymaya çalışma.
senin mantığınla bakarsak;
citroen saxo vts limited bir arabadır, yada ferrari f430 da limited bir arabadır. sen sevdiğin her arabayı limited sanıyorsun galiba :D
üzgünüm ama ghibli de limited bir araba değili kandırmışlar seni :D
ha giblinin limited versiyonları çıktı, misal: 100th anniversary neimann marcus LE Mas Ghibli s q4.
Limited bir araç çıkınca yazıyorlar senin arabaları saymana gerek yok.
çok basit google gir m3 limited edition yaz. hangi verisonları limited ed. diye görürsün.
Birazdaha örnek vereyim, misal bugatti eb110 limited edition değildir, eb110 super sport limited editiondır.
umarım bu mantığı anlayabilirsin. declere edilmeyen bir araç limited değildir. Plaketsiz ve declerated değilse limited değildir.
Yani sayı önemli değil bir milyonda üretilir ancak bunun plaketi olamsı ve fabrikanın bunu deklare etmesi gerekir.
Special edition - Wikipedia, the free encyclopedia
Tamam banttan limited plaketiyle çıkmayan araca limited demiyelim ama halk arasında "özel" olarak tabir edilen bir sınıfta var.