bi cok e30 sahibinin tavan kestirmek için sıraya girdiği haberleri geliyor
Printable View
bi cok e30 sahibinin tavan kestirmek için sıraya girdiği haberleri geliyor
m3 cabrioya 171 çok, vti olsa neyse dimi
Heyecanla girdigim icin konuya Görmedim abi. Nedense ihaleye kendim girmis gibi heyecan yaptım bugün :D hoş o kadar parayi gözüm görmeyecek kadar zengin olsam ben de verirdim yalan yok sonuçta bu dünyaya bi defa geliyorsun.
2 farklı acıdan geldı vıdeo,bırı tsm alan adsmın yanından cekılmıs.
171'e aldıgından emın olmak cevresıne soruyır,bende mı kaldı bende mı kaldı dıye! Hahaha!
150+ demıstım ama 171 tam ısabet olmus.
80-100 de restorasyona gıder min.
E30 M3 u olan 3 arkadasım var,kımı ellerını kımı ayaklarını ovusturuyor! ;)
bu ihale şu videoyla tvye çıkarsa tasiş iyi patlar, ihaleler çılgın atar. hayırlı olsun.
piyasa allak bullak oldu :D vay arkadaş sanki araba altından anasını satym 171000 ne demek ya
Emrede kalmış 171 gerçekten deli rakam ....
şu anda gerçekten piyango wurmuş gibi seviniyorum :D
3-4 sene ewwel e30 m3 almıştık arkadaşımla beraber, ufak ufak yaptıryoduk.. bu fiyatları görünce bir an önce bitirip piyasaya çıkarmayı düşünüyorum :D
tşkler
Rıdvan :icon_tup:
:D :D :D Hayırlı olsun.
Gözlerimede kulaklarıma da inanamadım gerçekten çok ilginc insanlarız millet olarak...
786 tane üretilmiş bir aracı özel araç sanmak :)
Bu dusmez ama ılana dusecek 2 tane kupe bılıyorum bu hafta!;)
Bu fıyatları kacırmaz kımse....
Aaa,oda var.
Bu hafta malzeme cok ;)
Hıc kımse dusun(e)medı.
Face de farklı acıdan cekılmıs vıdeosunu paylastım,nasıl lınk yapılır bılmıyorum,alan adam 171'e aldıgına ınanamıyor,cevresıne soruyor! Haha!
3 arkadasım var sahıp,elkerını hatta ayaklarını ovusturuyorlar....
http://forums.pelicanparts.com/uploa...1365387455.jpg
http://forums.pelicanparts.com/uploa...1365387481.jpg
replıka m3 ler cogalacak pıyasada desenıze 50 ye satılan e30 oldu 130 bın tl hayırlı olsun :D
Ben sahibinden deki siyah e30 m3 u almaya gidiyorum beyler. haftaya 70 e okuturum :)
Parasının hesabını bilmeyen biri almış heralde 171k ne demek . Neyse bize hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız demek düşer :D
önce rakamı gördüm, sonra aracın resmini aradım, 8-10 sayfa geride buldum ve o an fenalaşıp oturduğum yere yığıldım kaldım. şu an interneti falan kapattırmayı düşünüyorum, ciddi ciddi :argue:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83639178/detay
Bunu alıp hemen 50 yazmak lazım :)
almaktan vazgeçerse adam en fazla 2 k teminatını yakar bida ihaleye cıkar arac :)
87 yazıcaktım pardon
Alçıpana gerek yok es garajda hazırları var
https://www.facebook.com/media/set/?...2616812&type=3
Son 4-5 sayfa zenginin malı - züğürdün çenesi orantısını gözler önüne sermiş :) Daha çok sayfalarda da serer sanırım.
E30'un dıger serılerı;para etmez,ederı bellıdır.
Replıka;para etmez cunku replıka...
Az bulunurluluk onemlı,hulyaya kapılmayın....
Suan 2 tane olan aracdan bahsedıyoruz,buda restore olursa 3 olucak.....
Ben vermem ama mıllet farklı bakıyor duruma...
Bazıları anlamamış heralde olayı
Amaç m3 görünüm cabrio olması değil
Hızlı gitmesi için m50 olması değil
Olay dünyada limitli kolleksiyon değeri olan özel bi araca sahip olmak
Sokakdaki 10 yaşındaki çocuğa sorun m3 ne diye direk bmw der ama m3 görünümlü m50 wtf
Hiç yurt dışı fiyatlarına baktınız mı bilmiyorum ama 60 euro civarında başlıyor
Zaten kur + ötv ile ithal etmeye kalksa şuankinin 2 katına mal olur(oda bulursa)
Kacı gunumuze ulasmıs? 200 varmı? Ve sadece 2 si TC de....
Yenı sektor bu oldu 5-6 yıldır...
171.000tl hayirli olsun sahibine
Alan adam En-ka sahibi ise bu aracı toplamak onu için zor olmayacaktır.
Tabi diğer emsalleri ne kadar temiz ve o paraları isteniyor onu da bilmek gerekir.
kanka bir tanede Sport Evolution Convertible varmış yani 787 :D
abes bir yorumda burda ne biliyorsunzki okutmadığını yada birilerine yardım etmediğini
real madrid barcelonaya falan soyleyin milyon dolarları akıtmasın futbolculara amatör kümede bir kamyon oyuncu var ucuza abartmamak lazım nede olsa
imkan para varsa hayalini/hastası oldugun şeye parasını dökmüş adam helali hoş olsn daha cok versin. sanki senin benim cebimden cıkıyo imece usulü giriyoruz
124 kasa 300 ve 250 D ler kaça gitti takip eden oldu mu?