Japonya'nın eski arabalarını da Amerikalılar ithal etmeye başladı, R33 Skyline'lar falan. O her zaman bölgeden bölgeye değişiklik gösterebilir.
Printable View
Valla zaten bizi bu hale getirenler, 1000usd lik araca 70k+ verdirenler utansın
Honda güncel teklif 63475tl
yüz olsun düz olsun.
60 a alıp ne yapacak acaba düşüncesine merak ettim alacak olan adamın :) bir hondacı olarak bana bile fantezi geldi :D
64.875TL ye satıldı :)
Wv t3 vardı kaça gitti bilen var mı
Aracı alan kişi HONDA yetkili servisinde müdür, koleksiyonunda S2000, STI gibi araçlar var
Doğru kişiye gitmiş olması sevindirici:icon_tup::icon_tup:
Farzetki tayfanın elinede düşmüş olabilirdi..
Sırf döşemesi için bile tercih edilebilir.
E-İhale - 1993 TOYOTA CRESSIDA
Acaba ihaleye teminat yatırmadan güncel teklifleri göremiyormuyuz ? yada görüyoruzda ben nereden bakıldığınımı bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz
İhale Adı 2000 TOYOTA CELICA
İhale No 1906ERG20190470A1350
Celica var bitane ilgisi olana
Gloria bayağı hoşuma gitti şaka maka
E-İhale - 2000 NİSSAN GLORİA
E-İhale - 2000 TOYOTA CELICA
t3 60binin üstündeydi son saatlerinde. yöh bu ne, çıldırmışlar diyip kapattım.
2100cc benzinli t3e bu denli yüksek fiyat teklif edilmesinin nedeni neydi? (bi tavanı var benim gördüğüm)
Kırmızı cabrio M3 hakkında düşüncesi olan var mi?
merak edilen t3 yeniden ihalede ;http://https://www.eihale.gov.tr/Sit...urnPage=Guncel
link hatası düzeltme E-İhale - 1989 VOLKSWAGEN MULTI VAN
E-İhale - 1994 MERCEDES 300 CE 24 CABRIO
Teminatını yatırıp 60000 tl stop şeklinde teklif verecektim, konuda son dönemde yazılanlar aklıma geldi:) h.ç heveslenme deyip ekranı kapatmıştım... son teklif 81300 tl bitime 4 gün var
T3 teminat mi yakmış ? Neden satışta ? Herkes o aracın peşinde
T3 ü emsalsiz kılan ne sahibinden com da yok mu
ya bunları alanların nerdeyse alayı program kullanıyor ihale bitişi örnek 12:00 adam 11:59:59 da teklif atıp kazanıyor(hemde ardı ardına bunu 3-4 kullanıcı daha takip ediyor bakın genelde ikinci tekliflerde 11:59:59 örnek) 4 kere böyle araba kaybettik cins veya galerici al satçı insanların bulaşmıyacağı araçlar hariç araç almanız pek mümkün değil yada düşündükleri rakamın üstüne çıkacak ki siz alasanız böyle hileler döndüğü için kazanma umudum genelde olmuyor
kapalı teklif usulü olunca çok keyifliydi. Şuan insanlar delirmiş gibi fiyat veriyor.